Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βαρύ "κατηγορώ" από Ταβουλαρέα κατά ΚΕΔ!!! (εκτός τόπου και χρόνου τα μέλη της επιτροπής...)

 


Ανακοίνωση απέστειλε και στα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ... ο Κυριάκος Ταβουλαρέας εξαιτίας των όσων τραγελαφικών συνέβησαν στο τελευταίο συμβούλιο της ΕΟΚ!!!



Κύριοι


Σας ενημερώνω ότι στις 24/08/2021 και ώρα 11:30 πμ μετά από τηλεφωνική πρόσκληση πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση-τηλεδιάσκεψη της επιτροπής μας για τον ορισμό των διαιτητών για την τελική φάση των  πανελλήνιων πρωταθλημάτων Εφήβων -Νεανίδων 25-29/08/2021. Προκειμένου να επιλέξουμε διαιτητες και να ορισθουν στους αγωνες θα έπρεπε να λάβουμε υπόψη μας κάποια δεδομένα και κυρίως ότι την ιδια περίπου περίοδο 26-31/08/2021 πραγματοποιείται το 39ο ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο της Ο.Δ.Κ.Ε στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Αποτυπώνοντας την σειρά των διαδικασιών πρέπει να γνωρίζετε ότι η Ο.Δ.Κ.Ε επίσημα είχε ενημερώσει από τις αρχές του μήνα Μαΐου 2021 την διεξαγωγή του σεμιναρίου και μάλιστα για την πρόσκληση -συμμετοχή του υπευθύνου διαιτησίας της FIBA/EUROPE κ. Davorin Nakic που βάσει πρωτοκόλλου προσκλήθηκε από την Ε.Ο.Κ σε έγγραφο με υπογραφή του κ. Τσαγκρώνη.


Επίσης συνεχής ήταν η ενημέρωση για τις ενέργειες που έκανε η Ο.Δ.Κ.Ε από τον εκπρόσωπο της κ. Ελευθεριαδη Παντελη στις συνεδριάσεις -Τηλεδιασκέψεις της Επιτροπής μας.


Δυστυχώς όμως η διοργανώτρια αρχή χωρίς να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος που θα προέκυπτε όρισε την τελική φάση Εφήβων-Νεανίδων και 3X3 την ίδια περίοδο που ήδη ειχε προγραμματιστεί το ετήσιο σεμινάριο των διαιτητών αρκετό καιρό πριν.


Αντιλαμβανόμενος το σοβαρό πρόβλημα που θα προέκυπτε  στην απρόσκοπτη λειτουργία(αγωνιστικά-πρακτικά τεστ) και ελλιπής επιμόρφωση των διαιτητών έκανα πρόταση σε μια πιο ευέλικτη διαδικασία επιλογής διαιτητών ώστε να μετακινούνται λιγότεροι διαιτητές ,να είναι απο τον σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλονίκης και όμορους συνδέσμους ,να μην δημιουργήσουμε ρήγμα στο αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και να περιορίσουμε τα έξοδα των μετακινήσεων.


Η προταση μου δεν έγινε δεκτή σε ψηφοφορία 4-1 αντίθετα έγινε δεκτή η προταση του κ.Συμεωνιδη που έλεγε ότι πρέπει να επιλέξουμε διαιτητες από όλη την Ελλαδα και θα είναι κυρίως από το πρώτο γκρουπ των συμμετεχόντων δηλαδή σε αυτό που εστιάζεται το πρόβλημα .


Απευθυνόμενος στον κ.Συμεωνίδη αναρωτήθηκα αν πραγματικά καταλαβαίνει τι πρόβλημα θα δημιουργήσουμε στους διαιτητές και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, μου είπε ότι επικοινώνησε με τον κ Τσαγκρώνη και του είπε «ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει ειναι η αξιοπιστία των αγώνων».


Δυστυχώς ήταν τόσο πρόχειρος ο σχεδιασμός των ορισμών που έχουν οριστεί διαιτητές ταυτοχρονα να συμμετέχουν σε αγώνες των πανελληνίων πρωταθλημάτων και 3/3(Αθηνα),  διαιτητές να παίζουν ομάδα που ανήκει στην ένωση τους, διαιτητές που έχουν δηλώσει ότι δεν θα τρέξουν στο αγωνιστικό τεστ λόγω τραυματισμού και ενεργό διεθνή διαιτητή που για πρώτη φορά στα χρονικά της Ο.Δ.Κ.Ε θα ειναι ένας από τους καθηγητές του σεμιναρίου.


Η δεύτερη προταση που έκανα ήταν να συμμετέχουν στους αγώνες των Νεανίδων οι τρεις προσφάτως διεθνείς γυναίκες όπου και έγινε αποδεκτή .


Πέρα από αυτά θα ήθελα να γνωρίζετε ότι χωρίς δικιά μου υπαιτιότητα αλλα με "εντολη της διοικησης" οπως μου εχουν πει επανειλημμενα  δεν έχω καμμία συμμετοχή αλλά και ενημέρωση για ορισμούς διαιτητών σε φιλικούς αγώνες ,σε τουρνουά ,σε 3/3 αλλά ενδεχομένως σε αλλά θέματα διοικητικής μέριμνας.


Τελειώνοντας, σας αναφέρω ότι για πολλοστή φορά δεν κρατήθηκαν πρακτικά παρόλο που εγγράφως το είχα ζητήσει.


                      Με προσήκουσα τιμή

Βαρύ "κατηγορώ" από Ταβουλαρέα κατά ΚΕΔ!!! (εκτός τόπου και χρόνου τα μέλη της επιτροπής...) Reviewed by THE REFEREES on 6:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.