Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μητρώο συλλόγων: Η "ρίζα ολων των δεινών" της ΕΟΚ... (δουλειές του ποδαριού ...από Αυγενάκη)

 


Το σίριαλ με τις εκλογές της ΕΟΚ φαίνεται να έχει και επόμενο επεισόδιο... καθώς είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο νέας αναβολής. ΚΙ αυτό διότι, 62 σωματεία που ανήκουν στο μητρώο και άρα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, προσέφυγαν δικαστικά ζητώντας να ψηφίσουν κι αυτά...


Όλα έχουν μια ρίζα κακού, που είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το μητρώο των συλλόγων. Επτα μήνες ήταν κλειστό, μη δίνοντας τη δυνατότητα στις ομάδες να μάθουν αν έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές. Και τώρα που άνοιξε, τα σωματεία ναι μεν μπήκαν αλλα δεν μπορούν να ψηφίσουν!!!


Ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας τα όσα γίνονται στον αθλητισμό με το μητρώο. Χαρακτηριστικό είναι η δήλωση του προέδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, αναφορικα με τη συμπεριφορά του Αυγενάκη. Όταν έλαβε το λόγο στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων είπε με νόημα: 


Ο Υφυπουργός  Αλητισμού… συγγνώμη Αθλητισμού ήθελα να πω...Αυτός ο τύπος εμένα τον ίδιο με απείλησε λέγοντάς μου ότι αν βάλω στο πρωτάθλημα ένα σωματείο που δεν είναι στο Μητρώο θα με τελειώσω. Μου είπε ακριβώς: Αν τολμήσεις να το κάνεις θα σε τελειώσω.


 

Μητρώο συλλόγων: Η "ρίζα ολων των δεινών" της ΕΟΚ... (δουλειές του ποδαριού ...από Αυγενάκη) Reviewed by THE REFEREES on 8:52 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.