Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Φτωχό το ελληνικό μπάσκετ μετά την αποχώρηση του Σπύρου Γκόντα!!! (κατάντησε τελευταίος τροχός της αμάξης η διαιτησία...)

 


Η αποχώρηση του Σπύρου Γκόντα και ένα ενδεχόμενο "αντίο" από τον Χρήστο Χριστοδούλου, φτωχαίνει ακόμη περισσότερο την ελληνική διαιτησία στο μπάσκετ... που από πρώτη στην Ευρώπη (και στον κόσμο) έχει καταντήσει τελευταίος τροχός της αμάξης. 



Η χρυσή εποχή της ελληνικής διαιτησίας στο μπάσκετ μοιάζει να έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η αποχώρηση του Σπύρου Γκόντα (είχε μιλήσει αποκλειστικά στο SPORT24) που σφύριξε για τελευταία φορά στον δεύτερο τελικό του φετινού Eurocup και ένα ενδεχόμενο αντίο, που λέγεται ότι σκέφτεται να πει ο Χρήστος Χριστοδούλου, βγάζουν εκτός κάδρου δυο από τους τελευταίους των Μοϊκανών.


Τους τελευταίους από την τελευταία καλή φουρνιά διαιτητών, που έβγαλε η χώρα. Απομένει, ο Ηλίας Κορομηλάς που κι αυτός όμως βαδίζει σιγά-σιγά προς το τέλος της καριέρας του (είναι 48 ετών) και μετά ακολουθεί το ... κενό. Ψάχνει κανείς να βρει με το κιάλι καλούς νέους διαιτητές, την ώρα που αγνοούνται οι διεθνείς ορισμοί, ειδικά για τους ρέφερι που παίζουν στις διοργανώσεις της FIBA.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Φτωχό το ελληνικό μπάσκετ μετά την αποχώρηση του Σπύρου Γκόντα!!! (κατάντησε τελευταίος τροχός της αμάξης η διαιτησία...) Reviewed by THE REFEREES on 11:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.