Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι υποψήφιοι δεν μπορούν να συ-στρατευθούν στην διεύρυνση του αθλήματος!!! (άνευ προηγουμένου η κυβερνητική παρέβαση...)


Το Ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο χωρίς να έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα ούτε οι υποψήφιοι, ούτε ο χρόνος διεξαγωγής και ούτε τα Σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Η κρατική παρέμβαση είναι άνευ προηγουμένου, που όσο περνάει ο χρόνος είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις αυτή την χρονική περίοδο δεν αγαπούν το μπάσκετ(!). Όμως και οι υποψήφιοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, αφού δεν τους νοιάζει η συρρίκνωση του αθλήματος, αλλά παρά μόνο η εκλογή τους στο νέο Δ.Σ. της ΕΟΚ!



Είναι αδιανόητο να ψάχνονται οι ημερομηνίες στα Σωματεία που έχουν μπει στο μητρώο της Γ.Γ.Α. και να μην γίνεται καν θέμα για όλα αυτά τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα και δεν έχουν βρει τρόπο να βρουν λύσεις στα “γραφειοκρατικά βαρίδια” για να μπουν στο μητρώο και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία!


 Εμείς ως καθαρά μπασκετικό μέσο, χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις, θεωρούμε ότι σε αυτήν την εκλογική διαδικασία δεν θα έπρεπε να μπαίνει καν θέμα συμμετοχής όλων των Σωματείων ανεξαρτήτως αν είναι στο μητρώο. Αναμφίβολα ίσως αυτό να βγάζει την καταλληλότερη νέα διοικητική σύνθεση, όμως υπάρχουν νόμοι που δημιουργούνται για να βάζουν “εμπόδια” στην λειτουργία των Ομοσπονδιών(!). 


Το άσχημο είναι ότι όλοι οι υποψήφιοι δεν μπορούν να συ-στρατευθούν στην διεύρυνση του αθλήματος, παρά να εκλεγούν και ας συρρικνωθούν οι ομάδες. Γιατί αν ψηφίσουν 600 ο νέος πρόεδρος θα έχει να διοικήσει παραπάνω από 900 Σωματεία να ασχοληθεί, χωρίς να έχουν δικαίωμα ψήφου κάτι παραπάνω από το 30% (!).


Και τίθεται το απλό ερώτημα, αν αυτές οι ομάδες απευθυνθούν στην δικαιοσύνη περί ακυρότητας των εκλογών, θα επαναλαμβάνεται η εκλογική διαδικασία; Και αν αφήσουν την Πολιτεία σε πρώτο χρόνο να αποκλείσει τόσα Σωματεία, πως θα αντιδράσουν στο ενδεχόμενο να αφαιρεθούν οι αντίστοιχες ομάδες και από τα πρωταθλήματα; 


Η αγωνία αυτών που αγαπούν το άθλημα έχει χτυπήσει ¨κόκκινο” άλλα από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για αυτούς που προσπαθούν να καθορίσουν την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ! Μακάρι να πρυτανεύσει η  λογική και να έρθουν καλύτερες μέρες για την “πορτοκαλί Θεά“…


Πηγή: westbasket

Οι υποψήφιοι δεν μπορούν να συ-στρατευθούν στην διεύρυνση του αθλήματος!!! (άνευ προηγουμένου η κυβερνητική παρέβαση...) Reviewed by THE REFEREES on 11:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.