Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τέλος ο Γκόντας και από την Ευρωλίγκα!!! Η φωτογραφία που κάνει αίσθηση στην Ευρωλίγκα...

 


Ο Σπύρος Γκόντας, όπως λένε οι γνωρίζοντες, ανέμενε μια θέση στην Ευρωλίγκα... Βεβαίως είχε υποστηριχθεί δημοσίως στη συνέντευξη που είχε δώσει στις 15 Ιουνίου 2021 στο Sport24 όπου τονίστηκε στον επίλογο:


Πλέον, έχοντας βάλει τελεία στην διαιτητική του καριέρα, ο Σπύρος Γκόντας καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το μέλλον. Με την επιδίωξη να παραμείνει στην "αγκαλιά" της EuroLeague Basketball από άλλο πόστο, είτε αυτό του παρατηρητή είτε αυτό του καθηγητή διαιτησίας.


Μόνο που αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού ο Σπύρος Γκόντας δεν προστέθηκε όπως περίμεναν πολλοί, στους ήδη υπάρχοντες και συγκεκριμένα στους:


  • Νίκο Πιτσίλκα...
  • Στέλιου Κουκουλεκίδη...
  • Παναγιώτη Μπακάλη...


Η Ευρωλίγκα μέσω του Στόουκς δεν τον ενέταξε στους παρατηρητές διαιτησίας, κάτι που δείχνει ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα της, τουλάχιστον, για τα επόμενα 2-3 χρόνια... Αντίθετα, από την Ελλάδα ο Άγγλος υπεύθυνος της διαιτησίας επιμένει στην τριάδα των παρατηρητών, τους οποίους και περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη... Όπως βέβαια και τους 5 διαιτητές που έχει στις "αγκάλες" της και συγκεκριμένα τους:


  1. Χρήστο Χριστοδούλου...
  2. Ηλία Κορομηλά...
  3. Βάσω Τσαρούχα...
  4. Γιάννη Φούφη...
  5. Βασίλη Πιτσίλκα...


Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι όποτε ο Χρήστος Χριστοδούλου αποχωρήσει από την ενεργό δράση, τότε οι Έλληνες παρατηρητές θα αυξηθούν σε 4 μια και η Ευρωλίγκα θα τον τιμήσει με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Διότι, ο Πατρινός απέδειξε ότι στα 55 χρόνια του ανήκει στην ελίτ της ευρωπαϊκής διαιτησίας, διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση και δεν κόβεται στα αγωνιστικά τεστ, ήταν και παραμένει στοχοπροσηλωμενος στο παρκέ και κυρίως, διαθέτει ένα εξαίρετο και αδαμάντινο χαρακτήρα, μακριά από παρορμήσεις, εμμονές και φαντασιώσεις...


Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Παναγιώτης Μπακάλης στ Facebook... 



Τέλος ο Γκόντας και από την Ευρωλίγκα!!! Η φωτογραφία που κάνει αίσθηση στην Ευρωλίγκα... Reviewed by THE REFEREES on 3:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.