Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κώστας Νικάκης - Ηλίας Καφφές: Οι πρωταγωνιστές του μπασκετικού Muppet Show!!!


Οι Κώστας Νικάκης και Ηλίας Καφφές θα μπορούσαν θα μπορούσαν να είναι οι πρωταγωνιστές του μπασκετικού Muppet Show... 

Θα έπαιρναν τη θέση των αξιολάτρευτων, παράξενων και «μελιστάλαχτων» παππούδων του Muppet Show, Γουόλντορφ και Στάτλερ, οι οποίοι σχολιάζουν τα πάντα με περίφημες ατάκες... Ο μεν Νικάκης διαπίστωσε ύστερα από 30 χρόνια ότι ο Βασιλακόπουλος αγριεύει και ο δε Καφφές παρατήρησε την ...εγκληματική οργάνωση στο μπάσκετ!!! 


Μιλάμε για θεούληδες, οι οποίοι είναι ατακαδόροι και σε κάνουν να γελάς με τα όσα λένε. Χθες ο Νικάκης αναφέρθηκε σε ανόδους, που ως μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ δεκαετιες τώρα δεν τις έχει ξανα-ματαδεί και χαρακτήρισε "τυραννόσαυρους" τους παράγοντες της ΕΟΚ!!! Ποιος; Ο Νικάκης που κάθεται σε διοικητικές καρέκλες δεκαετίες... Δείτε τι έγραψε:    


Ακριβώς από κάτω είδαμε τον Ηλία Καφφέ, τον μοναδικό έκπτωτο πρόεδρο στην ιστορία της ΟΔΚΕ, να μιλάει για ήθος!!! Είναι ο ίδιος που διέσυρε την ελληνική διαιτησία και το ελληνικό μπάσκετ, χαρακτηρίζοντας την ΕΟΚ και την ΟΔΚΕ εγκληματική οργάνωση!!! Καταγγελία που δεν αποδείχθηκε ποτέ και ο ίδιος έχει μηνηθεί ως συκοφάντης... Δείτε τι έγραψε:



 
Κώστας Νικάκης - Ηλίας Καφφές: Οι πρωταγωνιστές του μπασκετικού Muppet Show!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.