Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Oρατή νέα αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ! (παράνομες οι ενέργειες Αυγενάκη...)


 Non stop διασυρμός του Λευτέρη Αυγενάκη από την ΕΟΚ που όλα δείχνουν πως είναι πιθανό να οδηγήσει σε νέα αναβολή τη διαδικασία των εκλογών...

μετά τη σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης να δικαιώσει 44 σωματεία που είχαν αποκλειστεί από τον «υφυπουργό αθλητισμού».


Όπως είχε γράψει το SDNA από την προηγούμενη εβδομάδα τα τερτίπια του Αυγενάκη και ο αποκλεισμός όσων σωματείων είναι πιθανό να στηρίξουν την υποψηφιότητα Παπανικολάου οδηγεί σε νέα αναβολή τις πολύπαθες εκλογές της ΕΟΚ. Έτσι κι έγινε καθώς η Δικαιοσύνη έκρινε παράνομες όλες τις ενέργειες Αυγενάκη για τον αποκλεισμό των σωματείων από το Μητρώο. Και το αυριανό ΔΣ της ΕΟΚ θα αποφασίσει πλέον για την τύχη των εκλογών με το σενάριο αναβολής να θεωρείται το πιθανότερο.



Ο πολιτικός διασυρμός πάντως του Αυγενάκη είναι πρωτοφανής στα αθλητικά δρώμενα καθώς για πρώτη φορά ένας προϊστάμενος αθλητισμού χορεύει στον ρυθμό μιας Ομοσπονδίας.


Και βέβαια οι εξελίξεις που μπορεί να επιφέρει μια νέα αναβολή είναι απρόβλεπτες καθώς υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανακοινώσει πως δεν προτίθεται να κατέβει στο πρωτάθλημα με τον Βασιλακόπουλο επικεφαλής της Ομοσπονδίας του μπάσκετ.


Πηγή: SDNA
Oρατή νέα αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ! (παράνομες οι ενέργειες Αυγενάκη...) Reviewed by THE REFEREES on 11:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.