Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ποιος θα ...διπλαρώσει σε θέματα διαιτησίας το νέο πρόεδρο της ΕΟΚ;


 Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας με συντριπτική νίκη...

Αφήσαμε λίγο να περάσουν οι μέρες για να τοποθετηθούμε σε σχέση με τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.


Ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας με συντριπτική νίκη απέναντι στους Παναγιώτη Φασούλα και Άγγελο Παπανικολάου. Ο τελευταίος μάλιστα δεν κατάφερε καν να εισέλθει στο νέο ΔΣ και αυτό δείχνει πως τελικά ο ίδιος αφέθηκε στη μοίρα του από όσους τον στήριζαν.


Η νίκη Λιόλιου και μάλιστα το εύρος της αιφνιδίασε πολύ μεγάλη μερίδα του κόσμου καθώς υπήρξε ο πιο αθόρυβος υποψήφιος και φαινομενικά αναμενόταν να έρθει τελευταίος στην κούρσα για την προεδρία.


Ο Παναγιώτης Φασούλας από την άλλη είχε τα πάντα με το μέρος του:

 

  1. Ξεκάθαρη στήριξη από την κυβέρνηση στα όρια της ξεδιαντροπιάς με συναντήσεις στο Μαξίμου με τους Γεραπετρίτη, Σκέρτσο και το ατελείωτο λιβάνισμα του υφυπουργού Ολυμπιακού Λευτέρη Αυγενάκη.


  2. Τον Ολυμπιακό και κυρίως τον Ερασιτέχνη με τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κουντούρη να ασχολείται ενεργά με τις εκλογές.


  3. Αηδιαστική μιντιακή προπαγάνδα από συγκεκριμένα…. δήθεν αντικειμενικά σαιτ και μπασκετικούς ρεπόρτερ που στο παρελθόν έχει καταγγείλει ουκ ολίγες φορές ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Παρά λοιπόν το γεγονός πως ο Παναγιώτης Φασούλας πήγαινε “σπρωχτός” από Θεούς και δαίμονες, φτάνοντας να βάλει στο παιχνίδι ακόμη και τον τεράστιο Νίκο Γκάλη, η ήττα του ήταν συντριπτική και ταπεινωτική.


Από την άλλη ούτε ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ικανοποιημένος.


Ο Άγγελος Παπανικολάου δεν μπόρεσε να εκλεγεί ούτε καν σύμβουλος στο ΔΣ και φάνηκε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την συνεχή του ενασχόληση με το ζήτημα μέχρι τον Ιούλιο, στη συνέχεια σίγησε.


Τα πράγματα για την ομάδα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα με τον Παναγιώτη Φασούλα στον προεδρικό θώκο αλλά σε κάθε περίπτωση ούτε με την περίπτωση Λιόλιου μπορεί να κοιμάται ήσυχη, καθώς ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να… “διπλαρώσει” τον νέο πρόεδρο και να τον πιέσει σε θέματα διαιτησίας.


Άλλωστε αν είσαι 20 χρόνια μαθημένος από το παιχνίδι της ΕΠΟ με τους διαιτητές, η περίπτωση της ΕΟΚ μπορεί να φαντάζει υγιεινός περίπατος.


Σε κάθε περίπτωση η νέα μέρα στην ομοσπονδία του μπάσκετ είναι θολή και ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε ήδη να βρίσκεται σε επαγρύπνηση αντί να ζει με τον μύθο του νέου κόμματος που θα σώσει την Ελλάδα και θα την κυβερνήσει….


Πηγή:  leoforos1908.gr

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ποιος θα ...διπλαρώσει σε θέματα διαιτησίας το νέο πρόεδρο της ΕΟΚ; Reviewed by THE REFEREES on 5:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.