Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Τρίτος και καταϊδρωμένος ο Φασούλας στις εκλογές της ΕΟΚ!!! (η προσφυγή άμεσου συνεργάτη του...)


 Είναι πλέον, ξεκάθαρο ότι ο Παναγιώτης Φασούλας δεν θα βρει την ψήφο του στις εκλογές της ΕΟΚ... γι' αυτό και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να τις ακυρώσει!!! Επέτρεψε στον άμεσο συνεργάτη του και υποψήφιο με τον συνδυασμό “Πρώτα το μπάσκετ”, στον οποίο επικεφαλής είναι η αράχνη, Αθανάσιο Τρακάλα, να προσφύγει στη δικαιοσύνη και να δημιουργήσει προβλημα με την ομαλή διεξαγωγή τους. 



Ο Αθανάσιος Κ. Τρακάλας, γεννήθηκε στις 18.06.1969 στη Λάρισα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Το 1989 μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε πληροφορική στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ασχολήθηκε με τις πωλήσεις σε εταιρείες εισαγωγών και εξαγωγών. Τα τελευταία 14 χρόνια ζει στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και δραστηριοποιείται στον χώρο του Τουρισμού, ως ελεύθερος επαγγελματίας .


Την τελευταία δεκαετία, είναι ενεργό μέλος της Διοίκησης του ΑΣ ΤΗΡΩΝΑ, ομάδα μπάσκετ , με έδρα τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όπου συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Τρίτος και καταϊδρωμένος ο Φασούλας στις εκλογές της ΕΟΚ!!! (η προσφυγή άμεσου συνεργάτη του...) Reviewed by THE REFEREES on 1:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.