Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιοι υποψήφιοι πρόεδροι προηγούνται στις εκλογές της ΕΟΚ... (Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου...)

 


Με τις εκλογές της ΕΟΚ θα ασχοληθούμε σήμερα αδέρφια. Ναι, εκείνες λέμε που μοιάζουν με το γιοφύρι της Άρτας. Ολημερίς τις προγραμμάτιζαν κι ολοβραδίς τις ανέβαλαν.


Τα επεισόδια που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής πολλά και χιλιοειπομένα. Δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε αρκετά περισσότερο. Να θυμίσουμε μόνο ότι οι τρεις υποψήφιοι για την επόμενη μέρα στην ηγεσία του ελληνικού μπάσκετ ενόψει των αρχαιρεσιών της 12ης Σεπτεμβρίου (αν δεν αναβληθούν εκ νέου) είναι οι Παναγιώτης Φασούλας, Βαγγέλης Λιόλιος και Άγγελος Παπανικολάου.


Σε στοιχηματικό επίπεδο, οι συσχετισμοί ανατράπηκαν το τελευταίο διάστημα, όταν ο Φασούλας έκανε μία κατά πολλούς κίνηση-ματ, συμφωνώντας να προσφέρει τιμητικά τη θέση του προέδρου στον τεράστιο Νίκο Γκάλη, εφόσον εκλεγεί η δική του παράταξη.


Αρκεί άραγε αυτό για να ανατρέψει τα μέχρι πρότινος δεδομένα που υπήρχαν; Η… πιάτσα βοά ότι δεν αρκεί. Οσο οικουμενικός κι αν είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων, όσο κι αν από μόνη της η παρουσία του δείχνει θεωρητικά ικανή να συσπειρώσει, ο Φασούλας ακόμα δεν έχει τις πιθανότητες υπέρ του για να διοικήσει το ελληνικό μπάσκετ.


Οι μπουκ βέβαια έχουν διαφορετική άποψη, αφού ξαφνικά η απόδοσή του κατρακύλησε περί το 1,50+. Εμείς όμως επιμένουμε ότι η “αράχνη” είναι ακόμα το αουτσάιντερ. Δεν λέμε ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να βγει, λέμε απλώς πως αυτή τη στιγμή οι δύο άλλοι υποψήφιοι, Λιόλιος και Παπανικολάου συνεχίζουν να έχουν τον πρώτο λόγο.


Το -στοιχηματικά- ενδιαφέρον της υπόθεσης ωστόσο είναι οι αποδόσεις που προσφέρονται. Στο 3,00 βρίσκουμε τον πρώτο στη Stoiximan, στο 4,00 τον γιατρό. Μπορεί λοιπόν ο πρώτος να προβάλει -πράγματι- ως ελαφρύ φαβορί, αντιλαμβάνεται ο καθένας όμως ότι αν ποντάρει και στους δύο ένα “Χ” ποσό, έχει πολλές πιθανότητες στο τέλος να πάει… ταμείο.


Πηγή: outsidersbet

Ποιοι υποψήφιοι πρόεδροι προηγούνται στις εκλογές της ΕΟΚ... (Άλλα μου λεν τα μάτια σου και άλλα η καρδιά σου...) Reviewed by THE REFEREES on 6:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.