Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επέστρεψε στην ...εγκληματική οργάνωση ο Ηλίας Καφφές!!! (τώρα τον προσφωνούν πρόεδρο του ΣΔΚΚΘ...)

 


Δεν άντεξε μακριά από τη διαιτησία ο Ηλίας Καφφές, ο εμπνευστής του αποτυχημένου σχεδίου εξόντωσης Βασιλακόπουλου, Μπούσια...

Η "εγκληματική οργάνωση" του Καφφέ μετατράπηκε και πάλι σε ελληνική διαιτησία, αφού κατέθεσε δήλωση μη ενεργείας σ' αυτό που τόσα χρόνια το κατηγορούσε!!! Φαίνεται ότι η (νέα) αποτυχημένη προσπάθεια που έκανε, ώστε να συμπεριληφθεί στο ΣΕΓΑΣ, τον έκανε να ξανασκεφθεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη διαιτησία. 


Ο μοναδικός έκπτωτος πρόεδρος στην ιστορία της ΟΔΚΕ, που σπίλωσε συνειδήσεις με τα ψέματα που εκστόμισε, επέστρεψε σαν τη ...βρεγμένη γάτα, ευελπιστώντας ότι ο Παναγιώτης Φασούλας θα γίνει πρόεδρος της ΕΟΚ και θα τον ορίσει εντός ΚΕΔ!!! 


Για το λόγο αυτό έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις του σε μπασκετικά τουρνουά και μάλιστα, ο εκφωνητής στο 3χ3 τον προσφώνησε "πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Λάρισας, ενώ βγήκε και τις αναμνηστικές φωτογραφίες με το νέο (σε όλα) ...αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Κώστα Νικάκη..." 

Επέστρεψε στην ...εγκληματική οργάνωση ο Ηλίας Καφφές!!! (τώρα τον προσφωνούν πρόεδρο του ΣΔΚΚΘ...) Reviewed by THE REFEREES on 7:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.