Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η επιστολή του Γιώργου Τανατζή στη διοίκηση της ΟΔΚΕ!!! (σχεδιάζεται η εκπαίδευση όλων των διαιτητών...)

 


Ο Γιώργος Τανατζής, υπεύθυνος εκπαίδευσης, απέστειλε έγγραφο στη διοίκηση της ΟΔΚΕ... σύμφωνα με την οποία εκφράζει την χαρά για την εμπιστοσύνη που του έδειξε στο πρόσφατο σεμινάριο της Θεσσαλονίκης...


Μάλιστα, αναφέρει ότι θα επακολουθήσουν πολλά σημαντικά πράγματα στον τομέα της εκπαίδευσης. Ο Γιώργος Τανατζής, άλλωστε, πήρε τα εύσημα για την άρτια διεξαγωγή του σεμιναρίου απ' όλους, ενώ δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νάκιτς. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 



Κύριε Πρόεδρε,

Κύριε Γενικέ Γραμματέα

Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Δ.Κ.Ε.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω από τα βάθη της καρδιάς μου την χαρά και την ηθική ικανοποίηση  για την εμπιστοσύνη που δείξατε απέναντι στο πρόσωπο μου αναθέτοντας σε εμένα το δύσκολο αλλά και τόσο σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης των Ελλήνων Διαιτητών.

Ήταν πραγματικά συγκινητικές οι από την πλευρά σας άοκνες και συνεχείς προσπάθειες στήριξης και υποστήριξης αυτού του τόσο δύσκολου και σπουδαίου εγχειρήματος. Ένα εγχείρημα που από κάποιους είχε προεξοφληθεί ότι θα αποτύχει.

Αισθάνομαι πραγματικά περήφανος που ,δουλεύοντας δίπλα σας, μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες μου, πετύχαμε κάτι πρωτοποριακό και συνάμα ουσιαστικό  .

Να αγγίξουμε και να καλύψουμε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες που έχει ο σύγχρονος Διαιτητής.

Απολαμβάνοντας πλέον τους καρπούς των κόπων μας, σχεδιάζουμε το επόμενο βήμα μας με μεγαλύτερη ευθύνη και διάθεση, γνωρίζοντας ότι ο πήχης πλέον έχει μπει πολύ ψηλά. Έτσι και αλλιώς έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι οι προκλήσεις να χτίσουμε κάτι καλλίτερο δεν μας τρόμαζαν, δεν μας τρόμαξαν αλλά ούτε και μας τρομάζουν.


Με εκτίμηση

Τανατζής Γεώργιος

Η επιστολή του Γιώργου Τανατζή στη διοίκηση της ΟΔΚΕ!!! (σχεδιάζεται η εκπαίδευση όλων των διαιτητών...) Reviewed by THE REFEREES on 9:19 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.