Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το γύρισε αλλιώς ο Φασούλας μετά την κατακραυγή και τις αντιδράσεις συμβούλων, σωματείων: "Θα συμμετέχω στο ΔΣ της ΕΟΚ..."


Τούμπα το γύρισε ο Παναγιώτης Φασούλας μετά τη γενική κατακραυγή και τις αντιδράσεις σωματείων... εξαιτίας των όσων ανέφερε στο νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο.  


"Μην με υπολογίζεις", είπε στον Λιόλιο αλλά μετά τα όσα συνέβησαν με τη παραπάνω δήλωση, ο υποψήφιος πρόεδρος έκανε μεταστροφή. Και δήλωσε ότι θα παραμείνει στην ΕΟΚ και δεν θα παραιτηθεί. Παρ' ότι δεν παρευρέθηκε στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο, προφασιζόμενος επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό...


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Φασούλας βρέθηκε χθες στην Κόρινθο... Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Φασούλα:



Δηλώνω ότι συμμετέχω στο νέο ΔΣ της ΕΟΚ, ως απλό μέλος, τιμώντας την εμπιστοσύνη των 180 σωματείων που μας ψήφισαν για να προωθήσω τις θέσεις και τους στόχους του προγράμματός μας προς όφελος του Ελληνικού μπάσκετ.

Το γύρισε αλλιώς ο Φασούλας μετά την κατακραυγή και τις αντιδράσεις συμβούλων, σωματείων: "Θα συμμετέχω στο ΔΣ της ΕΟΚ..." Reviewed by THE REFEREES on 8:02 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.