Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιβεβαίωση του Παναθηναϊκού για τον ...Χουντίνι της ΚΕΔ: Η εξαφάνιση διαιτητή από τους ορισμούς!!!


 Άλλα κόλπα χρησιμοποιεί η ΚΕΔ στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα... παρουσιάζονται!!!

Η περίπτωση του Πέτρου Παπαπέτρου είναι χαρακτηριστική του έργου της επιτροπής, που κάνει προσπάθεια να μην δέχεται πυρά από τις ομάδες. 

Ο Γιώργος Τανατζής ορίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, καθ' ότι προφανώς κανένα μέλος της επιτροπής δεν είχε διάθεση να πάει στο ΟΑΚΑ για να παρατηρήσει τους Κορομηλά, Παπαπέτρου, Κάρδαρη. 

Έτσι, ήρθε ο Κατερινιώτης διανύοντας 420 χιλιόμετρα για να αξιολογήσει τους ρεφς. Ας το ξεπεράσουμε αυτό, αν και θα μπορούσαν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ ένας εκ των έμπειρων Κώστα Μουζάκη και Τόμι Σχινάς. Ο δεύτερος μάλιστα, μένει εντός του δήμου Αμαρουσίου και θα έκανε 5 λεπτά να πάει στο ΟΑΚΑ...

Ο Τανατζής τους είπε στα αποδυτήρια ότι η διαιτησία τους ήταν εξαιρετική, κάτι που γράψαμε και επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκαν οι Κορομηλάς, Κάρδαρης. Και ο Πέτρος Παπαπέτρου τιμωρείται με 2 αγωνιστικές, κατόπιν εντολής Κουκουλεκίδη!!!

Για την τελευταία φάση και για το φάουλ που δεν έδωσε. Και για την οποία εξέδωσε ανακοίνωση ο Παναθηναϊκός, λέγοντας:



Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στέλιος Κουκουλεκίδης, ο οποίος ως άλλος Χουντίνι «εξαφανίζει» διαιτητές από τους ορισμούς-κληρώσεις, έσπευσε να μοιράσει συγχαρητήρια στη διαιτητική τριάδα μετά τη λήξη του αγώνα και την ώρα που όλη η Ελλάδα είδε τα πεπραγμένα τους. Φαίνεται, πως τόσο ο ίδιος όσο και ο γενικός κουμανταδόρος της ΚΕΔ, Νίκος Πιτσίλκας, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση των διαιτητών που κρίνουν αποτελέσματα.

Επιβεβαιώνει ο Κουκουλεκίδης τον χαρακτηρισμό "Χουντίνι", καθώς εξαφάνισε τον Παπαπέτρου για να εξευμενίσει τον Παναθηναϊκό!!! Αύριο το ίδιο θα κάνει για να ηρεμήσει τον Ολυμπιακό ή την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Αποφάσεις υπό πίεση δεν δικαιούται να λαμβάνει η ΚΕΔ. 


Αλήθεια, αν αναιρείται τις αποφάσεις των παρατηρητών, τότε ποια η χρησιμότητά τους;
Επιβεβαίωση του Παναθηναϊκού για τον ...Χουντίνι της ΚΕΔ: Η εξαφάνιση διαιτητή από τους ορισμούς!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.