Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τα συν και τα πλην των Γαλατσόπουλου, Μπάνε, Πανταζόπουλου!!!

 


Το απόγευμα θα διεξαχθούν οι εκλογές του ΕΣΑΚΕ... και όπως είναι λογικό, οι 3 πρόεδροι έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις. 

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είναι ο πρόεδρος των τελευταίων θητειών και ομολογουμένως, είχε θετικό έργο. Είναι "αιμοδότης" του ΠΑΟΚ και ασχολείται με το επιχειρείν, συνεχίζοντας την οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο στήσιμο των περιπτέρων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Έχει την εμπειρία και τη γνώση, αλλά είχε αναφέρει σε συμβούλιο ότι δεν προτίθεται να κατέλθει ξανά στις εκλόγές. Κι όμως, το έπραξε...

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ 4 τίτλους (πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Κυπελλούχων και Κύπελλο Κόρατς) και έλαβε την ελληνική υπηκοότητα. Από το 2011 έως το 2019 ήταν πρόεδρος της ΚΑΕ. Έχει το όνομα, τη διάθεση αλλά όχι την εμπειρία, ενώ δεν ήταν χρηματοδότης. 

Ο Γιώργος Πανταζόπουλος ήταν παίκτης, στη συνέχεια έγινε γενικός διευθυντής και πρόεδρος του Περιστερίου. Ήταν γενικός γραμματέας και "δεξί χέρι" του Γαλατσόπουλου, όμως, θέλησε να αποσχιστεί ώστε να γίνει πρόεδρος. Δεν έχει τις διοικητικές ικανότητες για να αναλάβει την προεδρία, αλλά ούτε έχει βάλει ευρώ στο Περιστέρι.    






Τα συν και τα πλην των Γαλατσόπουλου, Μπάνε, Πανταζόπουλου!!! Reviewed by THE REFEREES on 1:21 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.