Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Όλο το παρασκήνιο στην σημαντική εκδήλωση του συνδέσμου Τρικάλων!!!

 


Με μεράκι, ενθουσιασμό και κυρίως θετική διάθεση.. ετοίμασε η διοίκηση των Τρικάλων μια σημαντική εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του. 

Το γεγονός ότι δεν ήρθαν οι Ρεντζιάς και Μπουρούσης σε καμία περίπτωση δεν μειώνει, αφενός την προσπάθεια που κατέβαλαν οι Λίλης, Λουλέ και αφετέρου, τη δυναμική που παρουσίασε η εκδήλωση. 

Απέδειξαν ότι η διαιτησία είναι μια όμορφη οικογένεια, πλην 2 δυσάρεστων περιπτώσεων, αλλά κυρίως ότι ο σύνδεσμος παραμένει ψηλά και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από μεγαλύτερους συνδέσμους.   


Ο πρόεδρος της  ΟΔΚΕ, Παντελής  Ελευθεριάδης, ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στο βήμα και ευχήθηκε στον Μ. Λιλή να τα εκατοστήσει, υπό τη βασική προϋπόθεση ότι θα πορευθεί με τις ίδιες ιδέες, το ίδιο δέσιμο και την ίδια ενέργεια.


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρτατίας, Αθανάσιος Λιούτας, στάθηκε στην προσφορά  του  συνδέσμου, που εκπροσωπεί επάξια τον νομό, ενώ έλαμψε η βουλευτής της Ν.Δ, Κατερίνα  Παπακώστα, με το λόγο της.

Μίλησε για το ήθος και την αξιοπρέπεια των διαιτητών και ανέφερε ότι είναι σημαντικό να αναδεικνύει κανείς πρότυπα και να στηρίζει τους νέους ανθρώπους. "Κάθε βήμα πρέπει να διαπνέεται από δικαιοσύνη", ανέφερε.


Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού των Τρικάλων, Μιχάλης  Λάππας, μίλησε για τη δυσκολία που έχει ένας διαιτητης να διαχειριστεί ένα ματς, γι' αυτό και χρειάζεται κατάρτιση και αντικειμενική  θεώρηση.

Ο περιφερειακός σύμβουλος, Ντίνος  Μπάρδας, είπε ότι η διαιτησία των Τρικάλων στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με αξιοπρέπεια, ενώ ο Ματθαίος Λιλής τόνισε ότι 30 χρόνια τώρα ο σύνδεσμος έχει τα ...πάνω και τα κάτω του. "Οι δυσκολίες όμως ξεπερνιούνται δείχνοντας όλοι χαρακτήρα.

Τιμήθηκε ο εθνικός καθηγητής, Γιώργος Τανατζής, ο οποίος χαρακτήρισε "ευλογία" τη συνεργασία στον χώρο αλλά και την διδαχή στα νέα παιδιά.

Στον Νίκο Χλωρό απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου προέδρου, ο οποίος μίλησε για ηθική επιβράβευση και για στιγμές που γεμίζουν την  ψυχή μου.

Όλο το παρασκήνιο στην σημαντική εκδήλωση του συνδέσμου Τρικάλων!!! Reviewed by THE REFEREES on 10:33 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.