Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κλειστά τα στόματα: Ομόφωνα οι αποφάσεις στη ΓΣ!!! (με Σβερκούνο η εφορευτική επιτροπή...)


 Κλειστά παρέμειναν τα στόματα των παραγόντων κατά τη διάρκεια της γου σου.. της ΕΟΚ!!!

Ουδείς άσκησε κριτική και όσοι βρέθηκαν εντός διαδικτύου ψήφισαν τις τροποποιήσεις που πρότεινε η ΕΟΚ. Και μάλιστα, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων ομόφωνα... Ο Ντίνος Σβερκούνος, γενικός διευθυντης της ΕΟΚ, ορίστηκε στην εφορευτική επιτροπή για να μετράει τις ψήφους. 

Αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η συνέλευση της ΕΟΚ και πλεον, ο Βαγγέλης Λιόλιος "τρέχει" για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία αποτελεί και προεκλογική περίοδος. Κοινώς, είναι η πιο κρίσιμη αγωνιστική χρονιά, στην οποία ο πρόεδρος της ΕΟΚ θέλει να δώσει όλη του την ενέργεια.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινώσει την αύξηση των οδοιπορικών στους διαιτητές και τους κριτές, όπως άλλωστε δεσμεύθηκε ο Νίκος Πιτσίλκας στην πίτα των Λαρισαίων ρεφς. Το ερώτημα είναι, ωστόσο, αν θα πάρει πάω του το θέμα των μίνι, όπου ο Κώστας Τσαρτσαρής έχει προαναγγείλει ότι θα διεξάγεται χωρίς διαιτητές και κριτές... Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν δείχνει να συμμερίζεται την πρόταση Τσαρτσαρή.

Η ΕΣΚΑ αρνήθηκε ως μια σοβαρή ένωση και διοίκηση να συναινέσει στην υποβάθμιση των πρωταθλημάτων δίχως συμμετέχουν διαιτητες και κριτές. Όμως, ο υπεύθυνος αναπτυξιακού διατείνεται ότι θα γίνει πράξη και οι προπονητές θα εκτελούν χρέη διαιτητών και κριτών. 


Το πως βέβαια ο προπονητής που θεωρητικά έχει προσληφθεί για να μάθει στο παιδί τα βασικά του μπάσκετ, θα ασχολείται και με άλλα θέματα. Και αλήθεια, πως θα μάθουν τα παιδιά τα βασικά της διαιτησίας και τους κανονισμούς, ώστε να καταπολεμηθεί η βία;
Κλειστά τα στόματα: Ομόφωνα οι αποφάσεις στη ΓΣ!!! (με Σβερκούνο η εφορευτική επιτροπή...) Reviewed by THE REFEREES on 8:32 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.