Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συγχαρητήρια από μεγάλο σύνδεσμο διαιτητών!!!


Ο Πρόεδρος, του διοικητικού συμβουλίου και τα μέλη του... ΣΥΔΚΑΚ συγχαίρουν θερμά την 
Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Κωφών, την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού και νυν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αυγενάκη, την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Μαρκάκη, την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πιτσούλη, το Δήμο Ηρακλείου και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Βαρδαβά και το Ε.Α.Κ.Η. και προσωπικά τον Πρόεδρο κο Ζερβό για την άριστη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κωφών 2023.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης σε όλους εκείνους που δούλεψαν σκληρά έτσι ώστε να υπάρξει αυτό το τόσο επιτυχημένο αποτέλεσμα σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση της Παγκόσμιας Καλαθοσφαίρισης, μέσω της οποίας πέρασαν αρκετά μηνύματα για τη δύναμη ψυχής και τη θετική ενέργεια των αθλητών/τριών και όλων των μελών της κάθε αποστολής όλων των ομάδων.


Τα μέλη του Συνδέσμου μας είχαν την τιμή και την ευκαιρία να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα μαζί με έξι διαιτητές που είχαν οριστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης Κωφών. Τα μέλη μας έφεραν εις πέρας το μεγαλύτερο όγκο του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας ότι το επίπεδο της Κρητικής Διαιτησίας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στο Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης για την συμμετοχή των μελών του.


Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. θα είναι πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί. Συγχαρητήρια και πάλι και με το καλό να υποδεχτούμε τις επόμενες διοργανώσεις που θα διεξαχθούν στο νησί μας” καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Μπάσκετ Κρήτης.

Συγχαρητήρια από μεγάλο σύνδεσμο διαιτητών!!! Reviewed by THE REFEREES on 3:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.