Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μπασκετικός ο ισχυρός ανήρ της κυβέρνησης!!! (ποιος ανέλαβε σε ρόλο - κλειδί...)

 


Ένα από τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης είναι ο μπασκετικός...

Παύλος Μαρινάκης!!! Ο αδελφός του διεθνή ρεφ, Μεγακλή, έχει ρόλο - κλειδί στην κυβέρνηση και απολαμβάνει της εμπιστροσύνης και της εκτίμησης του Κυριάκου Μητσοτάκη!!!



Ο Παύλος Μαρινάκης επέτυχε πλήρως στα καθήκοντα που του ανέθεσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και πλέον, δρέπει τους καρπούς. 


Ο Παύλος Μαρινάκης θα είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, σύμφωνα με τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης της ΝΔ που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. 



Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε το 1988 στην Πάτρα, πόλη στην οποία μεγάλωσε. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Αγωνίστηκε στην Απολλωνιάδα, θυγατρική ομάδα του Απόλλωνα και στα μέσα της 10ετίας του 2.000 με προπονητή τον νυν τεχνικό του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέα Παπαδημητρίου, κέρδισε το πρωτάθλημα Εφήβων της ΕΣΚΑ-Η. Ακολούθως στάθηκε άτυχος. 

Ενώ ήταν μέλος της ομάδας της Απολλωνιάδας που είχε κερδίσει τη συμμετοχή της στα τελικά του αντίστοιχου Πανελλήνιου πρωταθλήματος, τραυματίστηκε σοβαρά (χιαστούς).


Μπασκετικός ο ισχυρός ανήρ της κυβέρνησης!!! (ποιος ανέλαβε σε ρόλο - κλειδί...) Reviewed by THE REFEREES on 9:12 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.