Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μέχρι τις 6 το πρωί οι διαιτητές κρατιόντουσαν σε αστυνομικό τμήμα!!! (η καταλυτική παρέμβαση παραγόντων για να λυθεί το θέμα...)

 


Επτά ολόκληρες ώρες πέρασαν στο αστυνομικό τμήμα τρεις διαιτητές...

Οι Χαϊνά, Τσάλλας και Σπυρόπουλος σφύριξαν σε ανεξάρτητο πρωτάθλημα το ματς GREEN HEALTH - ΜΩΡΑΪΤΗΣ και έγινε το "έλα να δεις". 


Μπασκετμπολίστας, που τα στοιχεία του είναι στη διάθεση των Γκρίζων Λύκων, κατέθεσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μήνυση για εξύβριση στην πρώτη ρεφ!!! Κινητοποιήθηκε δικηγόρος, ο οποίος προσπάθησε να περάσει αυτόφωρο τους τρεις διαιτητές από το σύνδεσμο Εύβοιας!!!


Έτσι, όλοι μαζί βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και έγιναν εκατέρωθεν οι μηνύσεις. Λόγω της προχωρημένου της ώρας οι 3 ρεφς δεν επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την ΟΔΚΕ, κάτι που τελικά συνέβη στις 5.30 το πρωί. Η τριάδα μίλησε με τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ, Παντελή Ελευθεριάδη οποίος συνομίλησε με τον αστυνομικό υπηρεσίας, ενώ εν συνεχεία ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος τον ενημέρωσε για τις ισχύουσες διατάξεις. 


"Οι διαιτητές δεν κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα", ανεφερε χαρακτηριστικά ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας...


Αμέσως μετά οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και δεν πέρασαν από δίκη λόγω της μήνυσης που κατατέθηκε... 




Ποινές και πρόστιμα, πάντως, στους καθ’ έξιν μηνυτές προανήγγειλε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας επί των προγραμματικών δηλώσεων. Γνωστοποίησε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα βάλει φρένο στη βιομηχανια αγωγών και μηνύσεων...

Μέχρι τις 6 το πρωί οι διαιτητές κρατιόντουσαν σε αστυνομικό τμήμα!!! (η καταλυτική παρέμβαση παραγόντων για να λυθεί το θέμα...) Reviewed by THE REFEREES on 8:20 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.