Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οργώνει τα γήπεδα ο Στέλιος Κουκουλεκίδης!!! (κάτι που δεν έκανε ο Πιτσίλκας...)


Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης ως πρόεδρος της ΚΕΔ έκανε... ό,τι ακριβώς έπρεπε για να φέρει εις πέρας τα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών.  


Φέτος υπήρξαν λιγότερα παράπονα και διαμαρτυρίες για τη διαιτησία κι αυτό οφείλεται στον Θεσσαλονικιό, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στις κινήσεις του. Ζύγισε τα πράγματα και έκανε τις κατάλληλες κινήσεις, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα παράπονα... Παράλληλα, προώθησε νέα παιδιά (Τηγάνης, Τσιμπούρης κ.α.), δίνοντάς τους την ευκαιρία που ήθελαν.  



Χαρακτηριστικό είναι ότι παρακολούθησε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα, όπου κι αν έγιναν, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από πρόεδρο ΚΕΔ... Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη Ραφήνα και αξιολόγησε τους διαιτητές, μαζί με τον Τόμι Σχινά. Η αίσθησή τους ήταν ότι το επίπεδο διαιτησίας ανεβαίνει σταδιακά, καθώς τα νέα παιδιά ασχολούνται περισσότερο. 


Ο Στέλιος Κουκουλεκίδης έχει δημιουργήσει πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αν και εφόσον παραμείνει στην προεδρία. Οι Γκρίζοι Λύκοι το γνωρίζουν και λίαν συντόμως θα το αναδείξουν...  

  
Οργώνει τα γήπεδα ο Στέλιος Κουκουλεκίδης!!! (κάτι που δεν έκανε ο Πιτσίλκας...) Reviewed by THE REFEREES on 10:01 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.