Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η διαιτητική απόφαση που συζητιέται!!! (τι συνέβη στο τέλος...)

 


Μια απόφαση των διαιτητών πολυσυζητήθηκε...


στο ματς της Δάφνης και του Πανελευσινιακού. Η ομάδα της Ελευσίνας "φωνάζει" για το καλάθι του Κερασοβίτη στο φινάλε της κανονικής περιόδου, με το οποίο το παιχνίδι οδηγήθηκε στην πρώτη παράταση (75-75). Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας στη Δάφνη, μετά από δύο παρατάσεις, στις οποίες θεωρούμε ότι δεν έπρεπε να φτάσουμε μιας και υπάρχει ξεκάθαρα εκπρόθεσμο καλάθι στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα που έφερε την ισοφάριση για τους αντιπάλους μας. Έχει κατατεθεί ένσταση, ως όφειλε η ομάδα μας να κάνει.

Φέτος, σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι, όπως εξελίχθηκε με τους πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς, όμως στο τέλος η ομάδα πέτυχε το στόχο της, μπήκε στα play off ανόδου δείχνοντας ότι αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη, όπως απέδειξε σήμερα απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Συνεχίζουμε δυνατά με το βλέμμα πάντα ψηλά!

Θέση μας είναι ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στις 4 γραμμές του παρκέ, αλλά δεν μπορούμε να ανεχτούμε την όποια αδικία εις βάρος του Πανελευσινιακού. Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα για την προσπάθεια!




Η διαιτητική απόφαση που συζητιέται!!! (τι συνέβη στο τέλος...) Reviewed by THE REFEREES on 3:52 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.