Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποια ένωση πήρε το "όπλο" της για το θέμα της διαιτησίας; (λάθη γίνονται αλλά δεν υπάρχεοι δόλος...)

Γ

νωστή ένωση πήρε το "όπλο" της και έβαλε σε μια τάξη...
τα όσα λέγονται και ακούγονται για τις αποφάσεις των διαιτητών.


Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ύστερα από τα παράπονα και τις αντιδράσεις ομάδων, εξέδωσε ανακοίνωση:   


Από την αρχή της θητείας μας έχουμε τονίσει την σημασία της ρήσης «Όλοι μαζί». Όλοι μαζί υπηρετούμε το μπάσκετ και πως κανένας δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια, που γίνεται για να πάμε το αγαπημένο μας άθλημα ένα βήμα παραπάνω, προκειμένου να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το μπάσκετ στην περιοχή μας.
Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην προσπάθεια αυτή είναι η διαιτησία και στην περιοχή μας μπορούμε να υποστηρίζουμε ότι διαθέτουμε πολλούς αξιολογημένους διαιτητές, που συμμετέχουν στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας κάθε Σαββατοκύριακου πολλούς αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς η περιοχή μας αυτή την εποχή διαθέτει έναν διεθνή διαιτητή, αλλά και διαιτητές επιπέδου Α’ Κατηγορίας, που αν μη τι άλλο αποδεικνύει το καλό επίπεδο που υπάρχει.
Υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν -με κάθε τρόπο είναι αλήθεια- να αμφισβητήσουν το έργο και την ακεραιότητα των διαιτητών, αλλά η Ένωση μας εμπιστεύεται τους διαιτητές της, γνωρίζοντας, εκτός της αγωνιστικής τους αξία, τον ακέραιο χαρακτήρα που διαθέτουν, όσο και αν κάποιοι επιθυμούν να τους παρουσιάσουν διαφορετικά. Είναι εποχή να εμπιστευθούμε τους διαιτητές μας, να τους βοηθήσουμε, να τους στηρίξουμε και όχι να τους βλέπουμε ως αντιπάλους μας. Αντίπαλος μας για σαράντα λεπτά σε έναν αγώνα δεν είναι οι διαιτητές, αλλά η αντίπαλη ομάδα.
Αν γίνονται λάθη; Ασφαλώς και γίνονται από όλους μας, που επαληθεύουν την ρήση «ουδείς αλάνθαστος». Λάθη όμως που δεν κρύβουν δόλο, παρά μόνο μία λάθος υπόδειξη. «Εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο» και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να βαδίσουμε τα επόμενα χρόνια, να βρούμε και να αναδείξουμε νέα παιδιά στον χώρο της διαιτησίας, παιδιά που να αγαπάνε το μπάσκετ, που θα εκπαιδευτούν σωστά και θα συνεχίσουν την καλή παράδοση που έχει η περιοχή μας στον τομέα της διαιτησίας.

Ποια ένωση πήρε το "όπλο" της για το θέμα της διαιτησίας; (λάθη γίνονται αλλά δεν υπάρχεοι δόλος...) Reviewed by THE REFEREES on 3:14 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.