Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απρόσμενη τροπή: Το πήρε απόφαση και κατεβαίνει για την προεδρία της ΕΟΚ!!! (τρίτος πόλος για τους παράγοντες των συλλόγων...)

 


Μια απίστευτη τροπή παίρνει το σίριαλ των εκλογών της ΕΟΚ με τον... Τάκη Τσαγκρώνη να κατεβαίνει στις εκλογές για τη θέση του προέδρου!!!


Τρία χρόνια ερημιάς πέρασε ο τέως γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας λόγω και της δικαστικής διαμάχης που είχε, εν τούτοις, τώρα επανέρχεται δριμύτερος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε την απόφαση να εμπλακεί ξανά με τα διοικητικά της ΕΟΚ, διεκδικώντας την προεδρία. 


Είναι γεγονός ότι ο Τάκης Τσαγκρώνης είχε δημιουργήσει ένα ισχυρό δεσμό με συλλόγους τόσο της Αττικής και της Θεσσαλονίκης όσο και της περιφέρειας, γι' αυτό και σκέφτεται να μπει μεταξύ του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα. Ακόμα και το χειρότερο σενάριο να βγει, θεωρείται βέβαιο ότι θα συγκεντρώσει το 25+1% και θα συμπεριληφθεί στο νέο διοικητικό συμβούλιο. 


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάκης Τσαγκρώνης έχει μιλήσει με τις περισσότερες ομάδες στην Πελοπόννησο και έχει ξεκινήσει να μιλάει και στην Αττική. Λεπτομέρειες έρχονται... 

Απρόσμενη τροπή: Το πήρε απόφαση και κατεβαίνει για την προεδρία της ΕΟΚ!!! (τρίτος πόλος για τους παράγοντες των συλλόγων...) Reviewed by THE REFEREES on 2:25 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.