Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Τσαγκρώνης κατεβαίνει στις εκλογές!!! (η επιστολή και τα "καυτά" ερωτήματα στην ΕΟΚ...)

 


Οι Γκρίζοι Λύκοι σας ενημέρωσαν ότι ο πρώην ΓΓ της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης... θα κατέβει στις εκλογές της 15ης Σεπτεβρίου!!!


Ο Πατρινός παράγοντας έχει λάβει την απόφαση, εν τούτοις, θεωρεί ότι κακώς οι εκλογές διεξέγονται ηεκτρονικά, όπως είχε συμβεί το 2021 με αιτιολογία τον κορονοϊό. Από τότε έως και σήμερα άλλαξαν πολλά, όμως, η ομοσπονδία δε διαφοροποιήθηκε στη διαδικασία εκλογής του προέδρου και των μελών του ΔΣ. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάκης Τσαγκρώνης απέστειλε στην ΕΟΚ έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο δηλώνει ευθέως και χωρίς περιστροφές την πρόθεσή του να κατέλθει στις επικείμενες εκλογές... Θέτει ωστόσο, ορισμένα ερωτήματα επί της εκλογικής διαδικασίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων:


Για ποιο λογο προχωρείτε σε μια τέτοια κίνηση; Φοβάστε κάτι; Υπολογίζετε σε κάτι; Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισήχθη μεν με το άρθρο 45 ν.4778/21, σύμφωνα όμως με την σχετική αιτιολογική έκθεση η ως άνω δυνατότητα  παρασχέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της πανδημίας COVID.

Υπάρχει τώρα τέτοιο θέμα; Είναι δημοκρατικά ορθόδοξη αυτή η διαδικασία; Είναι διαφανής; Είναι, πια, νόμιμη; Σας καλώ, συνεπώς, να αναβάλετε την ΓΣ και να την προσδιορίσετε εκ νεου σε κατάλληλο τόπο με ανοικτή, διάφανη, δημοκρατική και προσβάσιμη διά ζώσης διαδικασία. Διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στην δικαιοσύνη.

Πλήρης επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Ο Τσαγκρώνης κατεβαίνει στις εκλογές!!! (η επιστολή και τα "καυτά" ερωτήματα στην ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 10:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.