Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δύο ακόμα διαιτητές της Α1 αποχωρούν από τη διαιτησία!!! (ο ένας μάλιστα ζήτησε διαγραφή από το σύνδεσμο!!!)

 


Δύο ακόμα διαιτητές της Α1 αποχωρούν από τη διαιτησία...

Αναφερόμαστε στους Θανάση Μπούκα και Λεωνίδα Σκούτα, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεχίσουν!!!



Ο μεν πρώτος διέκοψε πρόωρα την ενασχόλησή του με την ενεργή διαιτησία, όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή του. Ο δε δεύτερος αποχώρησε από το ΔΣ του συνδέσμου της Αθήνας και παράλληλα ζήτησε να διαγραφεί από τα μητρώα, κάτι που σημαίνει ότι οδεύει προς ανεξάρτητο πρωτάθλημα. Αμφότεροι γνώστες των κανονισμών και έμπειροι. 



Να τι έγραψε ο Θανάσης Μπούκας στην ανάρτησή του:




Μετά από 21 χρόνια στα εθνικά πρωταθλήματα Καλαθοσφαίρισης ήρθε η ώρα να τερματίσω την ιδιότητα μου αυτή με την μη συμμετοχή μου στο 42ο ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκα μαζί τους σε αυτά τα εκατοντάδες παιχνίδια και τις φιλίες που απέκτησα με αξιόλογους ανθρώπους του χώρου.Φιλίες που κάποιοι προσπάθησαν να με αποκόψουν με κέρδος να προωθήσω την καριέρα μου.
Χαίρομαι που επέλεξα το πρώτο και έμεινα πιστός σε σχέσεις ζωής έναντι του πρόσκαιρου.
Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε τοπικό πλέον επίπεδο για όσο οι συνθήκες το επιτρέψουν με την ίδια διάθεση αλλά και περισσότερο χρόνο δίπλα στα αγαπημένα μου πρόσωπα.
Δύο ακόμα διαιτητές της Α1 αποχωρούν από τη διαιτησία!!! (ο ένας μάλιστα ζήτησε διαγραφή από το σύνδεσμο!!!) Reviewed by THE REFEREES on 3:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.