Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η ανέλιξη του Καλαματιανού Γιάννη Τσιμπούρη!!! (με σκληρή δουλειά δικαιώθηκε...)

 


Ευχάριστα νέα για την ελληνική διαιτησία... αφού τρεις ρέφερι, οι κύριοι Τζανής Αγραφιώτης, Γιάννης Τηγάνης και Γιάννης Τσιμπούρης έλαβαν πρόσκληση από τη FIBA προκειμένου να συμμετάσχουν στο προσεχές σεμινάριο του Basketball Champions League.


Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την Ελληνική και δη τη Μεσσηνιακή διαιτησία καθώς νέα πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο για να παραλάβουν τη σκυτάλη.


Πρόκειται για τρεις πολλά υποσχόμενους διαιτητές, το ταλέντο των οποίων έγινε αντιληπτό από τα πρώτα τους κιόλας βήματα. Μια εποχή κατά την οποία μαζί τους συνδέθηκε ο Κυριάκος Ταβουλαρέας, όταν ο ίδιος ήταν μέλος της ΚΕΔ – ΕΟΚ, την περίοδο 2015 έως 2021. Πιστεύοντας πως έχουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα τους έκαναν να ανταποκριθούν, και με αξιώσεις, στον απαιτητικό αυτό ρόλο και να ανελιχθούν στην Ελληνική διαιτησία, ανέλαβε από τις μικρές κατηγορίες μέχρι την Α1 το πολύπλευρο έργο της βελτίωσης, προώθησης και ανάδειξής τους, ειδικά σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Μεσσήνιου Γιάννη Τσιμπούρη.


Πηγή: best-tv.gr 

Η ανέλιξη του Καλαματιανού Γιάννη Τσιμπούρη!!! (με σκληρή δουλειά δικαιώθηκε...) Reviewed by THE REFEREES on 10:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.