Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δωρεάν τα τεστ για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν Α1 γυναικών!!! (όλες οι κινήσεις που έγιναν και έφεραν αποτέλεσμα...)


Δίχως οικονομική επιβάρυνση θα κάνουν το rapid test οι διαιτητές που θα ορίζονται από τα μέλη της ΚΕΔ... για τους αγώνες της Α1 γυναικών. Με παρέμβαση του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Άγγελου Παπανικολάου, ο ΕΟΔΥ θα αναλάβει το κόστος των τεστ που θα γίνονται στους ρέφερις που θα ορίζονται στο γυναικείο πρωτάθλημα. 


Απ' ότι μάθαμε ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Κώστας Μπούσιας είχε συνεχή επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ και πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλημάτων, Αριστείδη Γολέμη, αναφορικά με την επανεκκίνηση της Α1 γυναικών. Ένα από τα θέματα ήταν το κόστος των rapid test, που επιλύθηκε τάχιστα. 


Ο Άγγελος Παπανικολάου ως μέλος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας προχώρησε σε νέα παρέμβαση, όπως είχε συμβεί και για τους διαιτητές της Α1, με συνέπεια οι 18 διαιτητές που θα σφυρίζουν κάθε εβδομάδα τα παιχνίδια θα κάνουν δωρεάν το τεστ στα σημεία που προβλέπονται. 


Δηλαδή, στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Λάρισα - Βόλος και την Κρήτη. 

Δωρεάν τα τεστ για τους διαιτητές που θα σφυρίξουν Α1 γυναικών!!! (όλες οι κινήσεις που έγιναν και έφεραν αποτέλεσμα...) Reviewed by THE REFEREES on 4:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.