Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βαριά πλήττονται οι διαιτητές από τη διακοπή των πρωταθλημάτων!!!

 


Σε «σκωτσέζικο ντους» υποβλήθηκαν οι πατρινοί διαιτητές την περασμένη εβδομάδα και με αφορμή τους ορισμούς της ΚΕΔ/ΕΟΚ... για την επανέναρξη της Α1 εθνικής γυναικών.


Διοργάνωση που αποφασίστηκε να επαναρχίσει μετά το πράσινο φως Πολιτείας και λοιμωξιολόγων κι έτσι έγινε ο ορισμός των διαιτητών, που είχε ως αποτέλεσμα να φέρει τρεις πατρινούς (Τσακαλογιάννης, Καρακάσης και Μαρινάκης) στο παιχνίδι Έσπερου Καλλιθέας-ΠΑΟΚ χθες, Τετάρτη 10 Μαρτίου.


Και επιπλέον, την Ελένη Κωνσταντινίδου που σφυρίζει και στην Basket League, πρώτη ρέφερι στο παιχνίδι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ της ίδιας αγωνιστικής.


Όμως, η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ, αφού μια ημέρα μετά από τους ορισμούς, ήρθε η ίδια η Πολιτεία για να αναστείλει την επανέναρξη της Α1 Γυναικών (λόγω πανδημίας) κι έτσι τα χαμόγελα να εξαφανιστούν μονομιάς από όλους τους διαιτητές, τουλάχιστον μέχρι τις 16 Μαρτίου.


Μεγάλη οικονομική ζημιά…


Οι διαιτητές με εξαίρεση την Basket League δεν είναι «επαγγελματίες» κι έτσι η διακοπή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων της ΕΟΚ από τον περασμένο Νοέμβριο τους έχει προξενήσει πολύ σημαντική οικονομική ζημιά, έχοντας απωλέσει ένα σημαντικό μέρος του ετήσιου εισοδήματός τους.


Προσθέστε δε και τους πιο χαμηλά στις εθνικές κατηγορίες διαιτητές, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός δράσης και από τα διάφορα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων όπου κι εκεί έβγαινε ένα καλό μεροκάματο κι εύκολα πλέον ο καθένας, είναι σε θέση να αντιληφθεί τη «χασούρα» (και) της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Βαριά πλήττονται οι διαιτητές από τη διακοπή των πρωταθλημάτων!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:27 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.