Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικά το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για την ένσταση Αγραβάνη!!!! (τα 5 σημεία που υποστήριζαν οι Γκρίζοι Λύκοι)


Η απόρριψη της ένστασης του Προμηθέα από τον αθλητικό δικαστή λήφθηκε σήμερα το βράδυ... και ουσιαστικά είναι η πρώτη που εκδίδεται την ίδια κιόλας μέρα. 


Ο αθλητικός δικαστής αναφέρθηκε στη μη αποβολή του Αγραβάνη και επισήμανε ότι δεν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 37 παρ. 1 περ. δ΄ του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1. Ταυτόχρονα διευκρινίζει ότι:


  • Η μη αποβολή του Αγραβάνη αποβαίνει υπέρ της Πατρινής ομάδας και όχι, του Λαυρίου...


  • Δεν παρατηρείται από τη μετάδοση του αγώνα οποιαδήποτε διαμαρτυρία από πλευράς του Προμηθέα, κάτι που θα συνέβαινε αν υπήρξε περίπτωση αδικίας...


Ο αθλητικός δικαστής τονίζει ότι η παρουσία του Αγραβάνη εντός παρκέ δεν μπορεί να συνδέεται με άλλα στοιχεία (ευστοχία, απόδοση), αφού ο τεχνικός του Προμηθέα είχε το δικαίωμα αντικατάστασης του παίκτη και αν ήθελε, το έπραττε... Τέλος, δεν τίθεται θέμα αλλοίωσης του αποτελέσματος, δεδομένου ότι υπήρχαν ακόμα 49 δευτερόλεπτα για τη λήξη του αγώνα, ενώ το τελικό σκορ ήταν επτά πόντοι και όχι, ένας ή και δύο. 


Για τις άλλες 2 ενστάσεις, ο αθλητικός δικαστής ανέφερε ότι δεν στοιχειοθετούν νόμιμο λόγο ένστασης και γι' αυτό όλες μαζί απορρίφθηκαν. 

Αποκλειστικά το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για την ένσταση Αγραβάνη!!!! (τα 5 σημεία που υποστήριζαν οι Γκρίζοι Λύκοι) Reviewed by THE REFEREES on 11:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.