Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πόσα χιλιάδες ευρώ θα βάλουν στο ...παντελόνι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας και Λαύριο!!!

 


Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Λαύριο και Προμηθέας, δίνουν τη δική τους μάχη για την πρόκριση στους τελικούς της Basket League, που έχει κι ένα ιδιαίτερο οικονομικό κίνητρο, πέρα από αυτό του πρεστίζ.


Με βάση τη συμφωνία που έχει υπογραφεί από τις ομάδες, ο πρωταθλητής παίρνει ένα πριμ που φτάνει τις 760.000 ευρώ, ο φιναλίστ των τελικό, 540.000, ο νικητής του μικρού τελικού, 265.000 και ο χαμένος, 240.000.


Από τα συγκεκριμένα νούμερα, προκύπτει ότι Προμηθέας και Λαύριο, πέρα από τη μάχη που δίνουν για την πρόκριση στους τελικούς, διεκδικούν και ένα ποσό που φτάνει στις 300.000 ευρώ, σε πρώτη φάση, ποσό πολύ σημαντικό με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν.


Τη δική της μάχη δίνει και η ΑΕΚ, αλλά κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες της είναι σαφώς λιγότερες κι έτσι, μετά το χαμένο εκατομμύριο στην αρχή της σεζόν, με την ήττα στον τελικό του BCL στο ΟΑΚΑ από τη Μπούργος, είναι πιθανό να χάσει και αυτό το έξτρα ποσό...


Πηγή: SDNA
Πόσα χιλιάδες ευρώ θα βάλουν στο ...παντελόνι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας και Λαύριο!!! Reviewed by THE REFEREES on 4:17 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.