Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το πιάσαμε το υπονοούμενο: Ο Βαγγέλης Λιόλιος θέλει ...ασφαλείς εκλογές μέσω του Ζευς!!!

 


Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θέλει εκλογές ο Βαγγέλης Λιόλιος... Το αναφέρει εμμέσως πλην σαφώς στην ανακοίνωση:


Την ώρα που ο Βασιλακόπουλος επιλέγει να κάνει εκλογές σε ένα ανοιχτό γήπεδο της Αθήνας και συνειδητοποιεί ότι ΟΛΑ τα Σωματεία από όλα τα σημεία της Ελλάδας εξοργισμένα με τη συμπεριφορά του είναι αποφασισμένα να έρθουν και να καταψηφίσουν τους συνεχιστές του, εντελώς τυχαία προαναγγέλλεται την ίδια ώρα μια συγκέντρωση χιλιάδων φιλάθλων έξω από το γήπεδο αναγκάζοντας την Πολιτεία να επέμβει.


Όλοι πια καταλαβαίνουμε ποιος δεν θέλει να γίνουν οι εκλογές. Ούτε ο κ. Παπανικολάου, ούτε ο κ. Φασούλας θέλουν εκλογές. Γιατί και οι δύο τους γνωρίζουν το αποτέλεσμα της κάλπης. Και με τερτίπια και τεχνάσματα προσπαθούν να τις αποφύγουν.


Εκ μέρους των εκατοντάδων Σωματείων που εκφράζω και επικοινωνούν συνεχώς μαζί μου. Εκ μέρους των εκατοντάδων εξαντλημένων παραγόντων που έχουν φθάσει στα όρια τους ζητώ ΑΜΕΣΑ ασφαλείς και νόμιμες εκλογές. Γιατί ότι κι να κάνετε, όσο κι αν ταλαιπωρείτε τις ομάδες δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το παλιό φεύγει. Το καινούργιο έρχεται. Και μαζί με αυτό η προσμονή όλων για ένα νέο ξεκίνημα. Για το μπάσκετ που οραματιζόμαστε.

Το πιάσαμε το υπονοούμενο: Ο Βαγγέλης Λιόλιος θέλει ...ασφαλείς εκλογές μέσω του Ζευς!!! Reviewed by THE REFEREES on 2:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.