Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ντοκουμέντο: Αυτό είναι το ...άγρυπνο μάτι του Βαγγέλη Λιόλιου στον Προμηθέα!!! (η υποψηφιότητα στην ΕΟΚ φέρνει αλλαγές στην ομάδα...)


Ο Βαγγέλης Λιόλιος, ως γνωστό, "παίζει" σε πολλά μέτωπα και συγκεκριμένα στην ΕΟΚ...στο Coffee Island και βέβαια, στον Προμηθέα. Προφανώς ήρθε η στιγμή να απεμπλακεί, τουλάχιστον στο λειτουργικό κομμάτι της ΚΑΕ, μια και υπάρχουν πολλά ζητήματα. 


Διάδοχος του Βαγγέλη Λιόλιου στην ΚΑΕ Προμηθέας αναμένεται να είναι ο Λιόλιος τζούνιορ, ο οποίος δηλώνεται κανονικά στο φύλλο αγώνα και κάθεται στον πάγκο. Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ είναι και το νέο "άγρυπνο μάτι" του ιδιοκτήτη, ο οποίος σιγά - σιγά θα απομακρυνθεί από το λειτουργικό κομμάτι της ομάδας, δίνοντας χώρο και χρόνο στον γιο του. 


Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ότι ο Βαγγέλης Λιόλιος ήταν όλος ο Προμηθέας, αφού αναλάμβανε χρέη χρηματοδότη, διοίκησης, οργανωτικού και λειτουργικού. Πλέον, θα επιβλέπει διακριτικά το τελευταίο κομμάτι... 
 

Στο επεισοδιακό ματς με το Λαύριο δηλώθηκε κανονικά ο Λιόλιος τζούνιορ ως team manager και ήταν συνεχώς δίπλα στον Μάκη Γιατρά. Δείτε και το ντοκουμέντο:




Ντοκουμέντο: Αυτό είναι το ...άγρυπνο μάτι του Βαγγέλη Λιόλιου στον Προμηθέα!!! (η υποψηφιότητα στην ΕΟΚ φέρνει αλλαγές στην ομάδα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:38 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.