Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Η ΟΔΚΕ θέτει δίλημμα στους διεθνείς διαιτητές!!! (ή στην Ευρωλίγκα ή στο ελληνικό πρωτάθλημα...)


Το δίλημμα "ή στην Ευρωλίγκα ή στο ελληνικό πρωτάθλημα" θα θέσει σε λίγες εβδομάδες η διοίκηση της ΟΔΚΕ στους διεθνείς ρέφερις...για την αγωνιστική περίοδο 2021-23. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την αποχώρηση από τη λίστα της ΦΙΜΠΑ των Ευρωλιγκαίων, Ηλία Κορομηλά και Βασιλικής Τσαρούχα αλλά και το "κόψιμο" των Νίκου Σώμου και Ηλία Καρπάνου, ο αριθμός των Ελλήνων διεθνών έχει μειωθεί αισθητά, κάτι που προβληματίζει την ΟΔΚΕ. 


Έτσι, μέλη του συμβουλίου αναφέρουν ότι θα καλέσουν τους διεθνείς ρέφερις και θα τους ζητήσουν να υπογράψουν έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο δεν θα αποχωρήσουν για την Ευρωλίγκα κατά την περίοδο 2021-23. Διότι, θα μειωθεί κι άλλο ο αριθμός των διαιτητών, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις στην Ελλάδα. Το έγγραφο θα περιλαμβάνει ποινική ρήτρα σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή. 


Αν, από την άλλη, δεν το υπογράψουν τότε δεν θα κληθούν στο σεμινάριο του Αυγούστου και έτσι, δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν και στα τεστ αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα!!! 

Αποκλειστικό: Η ΟΔΚΕ θέτει δίλημμα στους διεθνείς διαιτητές!!! (ή στην Ευρωλίγκα ή στο ελληνικό πρωτάθλημα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:36 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.