Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο: Εκλιπαρούν τον Αυγενάκη να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΟΚ επειδή χάνουν!!! (αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...)


 Η έσχατη ξεφτίλα είναι να "πέφτουν στα πόδια" του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να "σκαρφιστεί" λόγο ακύρωσης των εκλογών της ΕΟΚ!!!

Για όσους δεν έχουν δει τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα θα σας μεταφέρουμε την σφοδρή επιθυμία κάποιων, που δεν ανήκουν καν στη Νέα Δημοκρατία, να παρακαλούν τον Λευτέρη Αυγενάκη να "σκαρφιστεί" έναν ακόμα λόγο που θα φέρει την πλήρη σύγχυση και αποδιοργάνωση στην ΕΟΚ!!!


Τη στιγμή την οποία οι πλευρές των Βασιλακόπουλου, Παπανικολάου, Λιόλιου θέλουν οι εκλογές να ολοκληρωθούν στις 30 Μαϊου, κάτι που ψήφισαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο, κάποιοι άλλοι παλεύουν με νύχια και με δόντια να ματαιωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο, προσδοκώντας το "ανακάτεμα της τράπουλας"...


Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιέζουν τον Λευτέρη Αυγενάκη να πιέσει για να μην βγει υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αυριανή απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών καταβάλλοντας προσπάθεια να αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο και να λάβουν οι ίδιοι τις αποφάσεις για τη διεξαγωγή των εκλογών από Σεπτέμβριο!!!





Απίστευτο: Εκλιπαρούν τον Αυγενάκη να ακυρώσει τις εκλογές της ΕΟΚ επειδή χάνουν!!! (αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...) Reviewed by THE REFEREES on 10:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.