Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

UPD: Πάμε ...Πρωτοδικείο: Άπαντες - παρόντες οι υποψήφιοι πρόεδροι για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ... (ποτέ ορίστηκε η εκδίκαση)

 


Ο χρόνος κύλησε, οι εκλογές της ΕΟΚ δεν διεξήχθησαν ελέω Αυγενάκη, Χαρδαλιά και πλέον... το ενδιαφέρον στρέφεται την Πέμπτη, τελικά, στις 13.00 στο - που αλλού; - Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου θα κατατεθούν τα ονόματα για τη σύνθεση της νέας προσωρινής διοίκησης στην Ομοσπονδία. 


Άγγελος Παπανικολάου, Βαγγέλης Λιόλιος και Παναγιώτης Φασούλας θα προτείνουν πρόσωπα προκειμένου να συμπεριληφθούν στη διοίκηση, που θα οδηγήσει(;) στις οριστικές εκλογές... 


Η τέταρτη αίτηση έγινε από «τρίτους» οι οποίοι πρότειναν ως προσωρινή διοίκηση 19 μπασκετικές προσωπικότητες οι οποίοι δεν είναι υποψήφιοι αλλά να αναλάβουν να οδηγήσουν την ΕΟΚ στις ερχόμενες εκλογές. Ανάμεσα σε αυτούς είναι τα ονόματα των Βαγγέλη Αλεξανδρή, Γιώργου Καράγκουτη, Μίλτου Λαζαρίδη και Φωτούλας Βολονάκη. 
UPD: Πάμε ...Πρωτοδικείο: Άπαντες - παρόντες οι υποψήφιοι πρόεδροι για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ... (ποτέ ορίστηκε η εκδίκαση) Reviewed by THE REFEREES on 1:04 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.