Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η πρώτη εκλογική διαιτητική αναμέτρηση μετά κορονοϊού εποχή και το αξιοσημείωτο γεγονός!!! (ποιοι θα θέσουν υποψηφιότητα...)


 Είναι η πρώτη εκλογική διαιτητική αναμέτρηση μετά την επιστροφή στην κανονικότητα και στην ομαλότητα και το αξιοσημείωτο... θα είναι αν οι εκλογές στο σύνδεσμο της Αθήνας θα γίνουν δια ζώσης ή μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας! 


Εν μέσω κορονοϊού είχαν μιλήσει για ηλεκτρονική κάλπη, αλλά πλέον είναι όλα ανοικτά, ενώ ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα είναι ότι  σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Διοικητικών Δικαστηρίων Αθηνών, οι εκλογές του Συλλόγου για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23-6-2021, από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., στην αίθουσα «Δημήτριος Μπαρδούτσος» (-1 υπόγειο κτιρίων Διοικητικών Δικαστηρίων Αθήνας).


Δηλαδή, περίπου 1.000 άτομα θα εκλέξουν τα όργανά τους σε ένα κλειστό χώρο λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των εκλογών του ΣΕΔΚΑ. Λογικά ο Τόμι Σχινάς ως δικηγόρος και γνώστης των όσων συμβαίνουν στο χώρο της Δικαιοσύνης θα προτρέψει τους συναδέλφους του να γίνουν με φυσική παρoυσία, όπως θα συμβεί και στο σύλλογο δικαστικών υπαλλήλων...  


Όπως φαίνεται θα θέσουν όλοι οι νυν σύμβουλοι του ΣΕΔΚΑ...