Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ποιος διαιτητής αποχωρεί από την ενεργό δράση!!! (και κατευθύνεται για πρόεδρος του συνδέσμου;)


Όπως συζητιέται ένας ακόμα διαιτητής αναμένεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση... 

Ο Γιώργος Αντωνίου πήρε την απόφαση να μην παίξει ξανά σε εθνικές κατηγορίες, θέτοντας τον εαυτό του εκτός πινάκων, μετά από έξι χρόνια!

Μετά τη Διονυσία Πλατέλλα, ένας ακόμη αξιολογημένος διαιτητής του Σ.Δ.Κ.Δ. πήρε την απόφαση να σταματήσει να «σφυρίζει» σε παιχνίδια εθνικών κατηγοριών. Ο λόγος για τον 35χρονο Γιώργο Αντωνίου, ο οποίος πρόσφατα έγινε και πατέρας. 


Ο Καρδιτσιώτης ρέφερι ανακοίνωσε στον πρόεδρο του Σ.Δ.Κ.Δ. Άρη Φάκαρο την απόφαση του να μην «σφυρίξει» ξανά σε αγώνες εθνικών κατηγοριών, αλλά να συνεχίσει κανονικά μόνο στα τοπικά πρωταθλήματα. 


Ο Αντωνίου είναι διαιτητής Β’ Εθνικής και αξιολογήθηκε στους πίνακες εθνικών κατηγοριών το 2015. Ο ίδιος αποφάσισε οριστικά να μην διευθύνει ξανά αγώνες εθνικών κατηγοριών και μάλιστα δεν δήλωσε συμμετοχή για να παρακολουθήσει το επιμορφωτικό σεμινάριο της Ο.Δ.Κ.Ε., που είναι προγραμματισμένο στη Θεσσαλονίκη. 


Αυτό σημαίνει ότι ο Σ.Δ.Κ.Δ. πλέον θα έχει επτά αξιολογημένους διαιτητές και συγκεκριμένα τους εξής: Άρης Φάκαρος, Ηλίας Ασλανίδης, Αργύρης Αγγελής, Έφη Τσατταλιού, Παναγιώτης Βάγγαλης, Νίκος Νικολάου και Ανδρέας Τρουμούσης.

Ποιος διαιτητής αποχωρεί από την ενεργό δράση!!! (και κατευθύνεται για πρόεδρος του συνδέσμου;) Reviewed by THE REFEREES on 8:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.