Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω: "Έλαμψε" ο Κορομηλάς με τη νέα απόφαση που έλαβε στην ΚΕΔ!!!

 


Στη νυν ΚΕΔ οι κωλοτούμπες είναι καθημερινό φαινόμενο και "σπάνε" τη ρουτίνα της καθημερινότητας!!! Μια απ' αυτές έγινε... στην περίπτωση του Νίκου Σώμου, ο οποίος ορίστηκε ως τρίτος διαιτητής στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Λαύριο!!!


Μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ (πατήστε εδώ) θα διαπιστώσετε ότι πρώτος διαιτητής στην εν λόγω αναμέτρηση ήταν ο Πέτρος Παπαπέτρου και δεύτερος ο μη διεθνής Αλέκος Ψαριανός, ενώ ο διεθνής Νίκος Σώμος ορίστηκε ως τρίτος της χθεσινής παρέας. Όλοι αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο λόγος του υποβιβασμού του Αθηναίου ρεφ μόλις λιγα παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος. 


Η απάντηση προήλθε από το στόμα του εθνικού καθηγητή και μέλους της ΚΕΔ, Κώστα Κορομηλά, ο οποίος ανέφερε ότι παύει να υφίσταται το διεθνιλίκι για τον Νίκο Σώμο, δεδομένου ότι δεν κατάφερε να υποβληθεί με επιτυχία στο αγωνιστικό τεστ μαζί με τον Πατρινό Καρπάνο. 


Το θέμα πάντως, είναι ότι το ίδιο ζήτημα τέθηκε και πριν από 2 μήνες στον Κώστα Κορομηλά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στην επιτροπή και η απάντηση ήταν αποστομωτική: "Η απόφαση θα ενεργοποιηθεί από τη νέα αγωνιστική χρονιά, αφού τίθενται εκτός για τη διετία 2021-2023..." Προχθές, βέβαια, άλλαξε ρότα και ανέφερε ότι δεν θα ορίζεται ως διεθνής από τη φετινή αγωνιστική χρονιά

Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω: "Έλαμψε" ο Κορομηλάς με τη νέα απόφαση που έλαβε στην ΚΕΔ!!! Reviewed by THE REFEREES on 9:54 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.