Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δεν είδε φως και μπήκε… (πρωτοφανής σε ωμότητα προσπάθεια χειραγώγησης των εκλογών...)

 


Αυτό που συμβαίνει εδώ και μήνες στον ελληνικό αθλητισμό, με επίκεντρο την παρουσία του... Λευτέρη Αυγενάκη, δεν έχει προηγούμενο, τουλάχιστον στη μεταπολιτευτική περίοδο. 


Οπου Αυγενάκης, βέβαια, μιλάμε για την κεντρική κυβερνητική πολιτική και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό. Γιατί πολλοί αρέσκονται να τον στοχοποιούν αποκλειστικά και να αποφεύγουν την ουσία, για να αποφύγουν έτσι να χρεωθούν πως τα βάζουν με τον προϊστάμενό του. Τον πρωθυπουργό.


Ο Αυγενάκης φυσικά ως υφυπουργός Αθλητισμού χρεώνεται όλη αυτή την πρωτοφανή σε ωμότητα προσπάθεια χειραγώγησης των εκλογικών διαδικασιών σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες. Το όργιο «φωτογραφικών» τροπολογιών με το οποίο επιχειρήθηκε να διευκολυνθούν υποψηφιότητες που είχαν κωλύματα και να κλείσει ο δρόμος σε άλλες, μη αρεστές. 


Το απίστευτο επίσης των τελευταίων ημερών που, με δέλεαρ αλλά και απειλή ταυτόχρονα τα χρήματα από το στοίχημα, εκβιάζονται οι ΠΑΕ σε δύο επαγγελματικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο να δεχτούν ένα σχέδιο αναδιάρθρωσης, που βασικό κριτήριο έχει το βόλεμα «ημετέρων». Είτε με κομματικά είτε με επιχειρηματικά είτε με τοπικά κριτήρια. Και πολλά ακόμη που έχουμε δει στη διετία Αυγενάκη και δεν πιστεύεις πως συμβαίνουν.


Αλλά ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν είδε φως και μπήκε. Επιλογή του πρωθυπουργού είναι. Ακόμη κι αν επιβλήθηκε όπως υποστηρίζουν πολλοί, αυτό κάτι σημαίνει. Γιατί είναι πραγματικά πρωτόγνωρο ένας υπουργός να συγκεντρώνει τα πυρά του 90% των εμπλεκομένων στον τομέα ευθύνης του και να θεωρείται πλέον σχεδόν αδιαπραγμάτευτη η παρουσία του στο συγκεκριμένο πόστο.



Αυτό που δεν θέλουν να παραδεχτούν δημόσια… οι βαλλόμενοι από τον υφυπουργό Αθλητισμού είναι πως απέναντί τους δεν έχουν ένα μεμονωμένο πρόσωπο. Κι αν θεωρούν πως έχουν έναν αντίπαλο που ευνοείται από την πολιτική του Αυγενάκη, δεν είναι εύκολο να παραδεχτούν πως ο αντίπαλος αυτός δεν ευνοείται από τον Αυγενάκη μεμονωμένα, αλλά από την κυβέρνηση συνολικά…


Πηγή: efsyn

Δεν είδε φως και μπήκε… (πρωτοφανής σε ωμότητα προσπάθεια χειραγώγησης των εκλογών...) Reviewed by THE REFEREES on 3:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.