Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ενημερώθηκε Νάκιτς - ΦΙΜΠΑ για την εισήγηση Συμεωνίδη διεξαγωγής και 2ου σεμιναρίου διαιτητών!!! (ποια είναι η αντίδραση...)

 


Πλήρης είναι η ενημέρωση που στάλθηκε από τη διοίκηση της ΟΔΚΕ στον υπεύθυνο διαιτησίας της FIBA EUROPE και πρώην διεθνή διαιτητή, Davorin Nakic... αναφορικά με την πρόθεση του προέδρου της ΚΕΔ, Στέλιου Συμεωνίδη, να διοργανώσει και δεύτερο σεμινάριο την εβδομάδα που θα διεξαχθούν οι εκλογές της ΕΟΚ...


Αμέσως μετά την εισήγηση του Θεσσαλονικιού για τηλε-σεμινάριο στις 4 Σετεμβρίου και τεστ στις 6-7-8-9 του ίδιου μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, στάλθηκε έγγραφο στην ΦΙΜΠΑ από την ΟΔΚΕ, σύμφωνα με το οποίο περιγράφεται η τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της διαιτησίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διοίκηση της ομοσπονδίας αναφέρεται στην παράνομη εισήγηση από πλευράς του Στέλιου Συμεωνίδη, ο οποίος ας μην ξεχνάμε, ο γιος του σφυρίζει στα πρωταθλήματα της ΦΙΜΠΑ. 


Παράλληλα, η διοίκηση της ΟΔΚΕ, αν τελικά η ΚΕΔ προχωρήσει στην παράνομη απόφαση, θα αποστείλει τάχιστα έγγραφο διαμαρτυρίας στους:




  • Πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο...


  • Υποψήφιους προεδρους της ΕΟΚ Παπανικολάου, Λιόλιο, Φασούλα...


  • Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη...


  • Στον γενικό γραμματέα της ΦΙΜΠΑ, Ανδρέα Ζαγκλή... 

  • Στα ΜΜΕ...

Ενημερώθηκε Νάκιτς - ΦΙΜΠΑ για την εισήγηση Συμεωνίδη διεξαγωγής και 2ου σεμιναρίου διαιτητών!!! (ποια είναι η αντίδραση...) Reviewed by THE REFEREES on 9:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.