Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διχασμένα τα μέλη της ΚΕΔ!!! (η επιστολή που έκανε θραύση στην ΕΟΚ…)


Η ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι υπολειτουργεί τους τελευταίους μήνες. Η παρουσία του Στέλιου Συμεωνίδη… όχι, μόνο δεν πρόσθεσε δυναμική αλλά δημιούργησε τεράστια προβλήματα. 


Τόσο στο σύνδεσμο Θεσσαλονίκης που τιμωρήθηκε από την ΟΔΚΕ για παραλείψεις στο θέμα Συμεωνίδη όσο και στην ΕΟΚ με τους λανθασμένους ορισμούς στους οποίους προχώρησε στην Basket League, Α1 γυναικών και Α2 ανδρών…


Ο Στέλιος Συμεωνίδης, ωστόσο, προέβη σε μια ακόμα γκέλα, που δημιουργεί πρόβλημα και στον Συμεωνίδη τζούνιορ αναφορικά με την εισήγησή του να γίνει και 2ο σεμινάριο, πέρα από το νόμιμο της ΟΔΚΕ.


Με αφορμή τη συγκεκριμένη εισήγηση, ο Κυριάκος Ταβουλαρέας διαφώνησε ευθέως με τη στάση του και έθεσε τάχιστα το πρόβλημα που παρουσιάζεται με την ΟΔΚΕ, εφόσον παρθεί η απόφαση…



Επιστολή έστειλε ο Κυριάκος Ταβουλαρέας τόσο στην ΚΕΔ όσο και στο προσωρινό συμβούλιο της ΕΟΚ για τις παράνομες σκέψεις της ΚΕΔ και αναφέρει:



Για τον ορισμό διαιτητών τελικής φάσης πανελληνίων κορασίδων: 


Έκανα πρόταση να χρησιμοποιηθούν και διαιτητές από κοντινούς με την Αθήνα συνδέσμους (Στερεά και Εύβοια, Αχαΐας, Ανατολικής Πελ/σου, Κέντρ.και Νότιας Πελ/σου), ώστε να διατηρήσουμε το στοιχείο της ουδετερότητας αλλά δεν υιοθετήθηκε από τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε.


Για το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου και τις αγωνιστικές εξετάσεις των διαιτητών της περιόδου 2021-2022: 


Η ΚΕΔ έφερε απόφαση που βέβαια αργότερα την μετέτρεψε σε εισήγηση, ότι θα πραγματοποιήσει διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο για τους διαιτητές των εθνικών κατηγοριών στις 04/09/2021 και όσο αφορά τα αγωνιστικά τεστ θα πραγματοποιηθούν στις 06/09,07/09,08/09,09/09/2021 και στις αντίστοιχες πόλεις Θεσσαλονίκη ,Πάτρα ,Αθήνα και Βόλο.


Διαφώνησα και ήμουν η μειοψηφία για τους εξής λόγους:



Ήδη θα έχει πραγματοποιηθεί το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο -εξετάσεις των διαιτητών από την Ο.Δ.Κ.Ε. που βάσει του αθλητικού νόμου έχει την αποκλειστική ευθύνη διεξαγωγής του σεμιναρίου-εξετάσεις ώστε στην συνέχεια να καταρτίσει λίστες ενεργών και μη ενεργών διαιτητών μέχρι τις 31/08/2021…



Θα είναι σεμινάριο με διεθνή ακτινοβολία μετά από πολλά χρόνια…



Δεν δύναται για κανένα λόγο την τελευταία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή των Αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας μας οι επιτροπές της να έχουν δραστηριότητες.



Στο τέλος ξεκαθάρισε ότι δεν συμμερίζεται τη λογική της αντιπαράθεσης αλλά επιζητάει την εποικοδομητική συνεργασία, ενώ επισημαίνει ότι ακόμα δεν τηρούνται τα πρακτικά συνεδριάσεων παρ’ ότι το έχω εισηγηθεί στον παρελθόν .


Διχασμένα τα μέλη της ΚΕΔ!!! (η επιστολή που έκανε θραύση στην ΕΟΚ…) Reviewed by THE REFEREES on 12:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.