Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

ΣΟΚ: Ένωση θέτει όρο συμμετοχής στο μητρώο για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα οι ομάδες!!! (ό,τι να 'ναι...)

 


Αυτό κι αν ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας. Η ένωση... ανατολικής Μακεδονίας, η γνωστή σε όλους μας ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου διοικείται από τον υποψήφιο του Βαγγέλη Λιόλιου στις εκλογές της ΕΟΚ, Νίκο Νικολόπουλο, θέτει ως απαράβατο όρο συμμετοχής στα πρωταθλήματα την ένταξη στο μητρώο σωματείων!!!


Στην προκήρυξη που υπογράφει ο Νικολόπουλος αναφέρει:



Η απόφαση αυτή βεβαίως και δεν είναι ορθή, αφού ο νόμος θέτει τέτοια προϋπόθεση μόνο σε ζητήματα που αφορούν επιχορηγήσεις και εκλογές. Χαρακτηριστικό είναι ότι υπάρχει απόφαση της ΓΓΑ να μην χρησιμοποιούν οι ομάδες που δεν έχουν ενταχθεί στο μητρώο τις αθλητικές εγκαταστάσεις των δήμων, όμως:


  • Η ΕΣΚΑ, όπου διοικείται ουσιαστικά από την παράταξη των Λιόλιου, Ντάκουρη, αποφάσισε οι ομάδες που δεν είναι στο μητρώο και δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα γήπεδα, να αγωνίζονται ως φιλοξενούμενες στους αγώνες...


  • Δήμοι, όπως αυτό της Πάτρας, θα συνεχίσουν να παραδίδουν τις εγκαταστάσεις στις ομάδες που δεν είναι στο μητρώο... 


Είναι ευνόητο ότι η απόφαση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ όχι, μόνο δεν είναι νόμιμη αλλά και συρρικνώνει το μπάσκετ... Αναλυτικά η προκήρυξη:





  

ΣΟΚ: Ένωση θέτει όρο συμμετοχής στο μητρώο για να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα οι ομάδες!!! (ό,τι να 'ναι...) Reviewed by THE REFEREES on 8:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.