Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μοιράζουν νέες αρμοδιότητες στους υπαλλήλους της ΕΣΚΑ!!! (το νέο status quo είναι γεγονός...)

 


Τετ α τετ έχει σήμερα το νέο διοικητικό συμβούλιο με τον κάθε υπάλληλο της ΕΣΚΑ ξεχωριστά... ώστε να οριστούν και να διευκρινιστούν οι νέες αρμοδιότητες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 


Τόσο ο πρόεδρος της ένωσης, Γιάννης Αλεξόπουλος, όσο και α' αντιπρόεδρος Βασίλης Ντάκουρης, βρίσκονται στα γραφεία της ένωσης και συζητούν με το υπαλληλικό προσωπικό. Μαζί τους είναι και το προεδρείο, δηλαδή οι Τσώνης, Τάσκος και Φάσουρα, οι οποίοι συμμετέχουν στις συζητήσεις.


Είναι ξεκάθαρο ότι η υπάρχουσα κατάσταση στην ΕΣΚΑ αλλάζει άρδην, μετά το δυναμικό παρόν της παράταξης Λιόλιου, Ντάκουρη. Ο Γιάννης Αλεξόπουλος θα αποτελέσει ένας πρόεδρος δίχως αρμοδιότητες, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που ...ποντάρουν στην παραίτησή του τους επόμενες μήνες. 


Σήμερα το απόγευμα έχει οριστεί το δεύτερο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑ, όπου θα συζητηθούν οι προκηρύξεις οι οποίες και είχαν εγκριθεί από το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο... 

 

Μοιράζουν νέες αρμοδιότητες στους υπαλλήλους της ΕΣΚΑ!!! (το νέο status quo είναι γεγονός...) Reviewed by THE REFEREES on 11:31 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.