Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Delete στον Λιόλιο πάτησε ο Μάκης Αγγελόπουλος!!! (ποιος είναι ο βασικός λόγος που δεν θα τον στηρίξει..)


 Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος, ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, δεν θα στηρίξει τον Βαγγέλη Λιόλιο. Και ο λόγος είναι ένας...

Η συνεργασία του Βαγγέλη Λιόλιου με τον Ισπανό, Τζορντί Μπερτομέου και την Ευρωλίγκα... Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Προμηθέας στηρίζει και με τα δύο χέρια το μοντέλο Μπερτομέου, μια και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ενώ στόχος του είναι η παρουσία της ομάδας στην Ευρωλίγκα. 


Έτσι, ο Μάκης Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν συμπίπτουν οι ιδέες των 2 ανδρων και ως εκ τούτου, δεν θα στηριχθεί ο Λιόλιος. Αντίθετα με τους Παπανικολάου, Φασούλα μπορεί να συνεννοηθεί... Αναλυτικά οι δηλώσεις:




Για εμάς είναι σημαντικό να μπει κάποιος άνθρωπος που θα βρίσκεται κοντά στη FIBA. Δεν θα ήταν σωστό να πέσει το μπάσκετ σε ανθρώπους που υποστηρίζουν το μοντέλο Μπερτομέου. Έχω μιλήσει μαζί του, ένας λόγος που φύγαμε ήταν αυτός, όταν καταλάβαμε που πάει. Είναι προφανές ποιον δεν θέλουμε. Με τους υπόλοιπους μπορούμε να έχουμε μια καλή συνεννόηση.
Εκτιμώ ότι θα υπάρξει μια ισορροπία, άρα πολλές αποφάσεις θα είναι αποτέλεσμα συζητήσεων. Και πέρυσι θέλαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα, εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα αλλά το θέλαμε μόνο εμείς και κανένας άλλος. Όπως είπα πριν βάλαμε πλάτη σε πάρα πολλά θέματα για να λυθούν παθογένειες δεκαετιών.
Δεν κρύβω ότι χάσαμε χρήματα για να γίνει η κεντρική διαχείριση. Δεν κρύβω ότι κάποιοι είδαν στενά το μαγαζάκι τους και όχι το δάσος, εκμεταλλεύθηκαν την κατάσταση για να κερδίσουν κάποιο παιχνίδι. Δεν αισθάνομαι άνετα στην κεντρική διαχείριση, με ενοχλούν όσοι κοιτάζουν το συμφέρον τους και όχι το κοινό καλό.

Delete στον Λιόλιο πάτησε ο Μάκης Αγγελόπουλος!!! (ποιος είναι ο βασικός λόγος που δεν θα τον στηρίξει..) Reviewed by THE REFEREES on 8:16 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.