Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Απίστευτο: Ο Χάρης Καρακατσούνης "πυροβολεί" την ΕΟΚ και ο αδελφός του είναι τεχνικός σύμβουλος στην Ομοσπονδία!!! (παιδιά να οργανωθούμε...)


«Μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου»... (Ματθ. 6, 3).... Ὅλη ἡ Καινὴ Διαθήκη εἶναι γεμάτη διδάγματα καὶ παραδείγματα για την καθημερινότητά μας. 

Όπως για παράδειγμα το θέμα Καρακατσούνη, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων τις τελευταίες ημέρες. Ο πρώην διεθνής Ρεφ κατέκρινε τη συμπεριφορά του Γιατρά (και καλά έκανε...), αφήνοντας αιχμές ότι ίσως να μην έχει αναλάβει πόστο στην ΕΟΚ λόγω του επεισοδίου.

Και μεταξύ μας, ίσως να έχει δίκιο. Το όμορφο της υπόθεσης είναι ότι πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Αυγούστου ανακοινώθηκαν τα ονόματα των γυμναστών που αναλαμβάνουν τεχνικοί σύμβουλοι στις ομοσπονδίες. 

Αναζητώντας τους προπονητές της ΕΟΚ διαπιστώνουμε ότι στη λίστα βρίσκεται και ο Γιάννης Καρακατσούνης, αδελφός του Χάρη. Είναι ο ίδιος που είχε συμπεριληφθεί σο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού και η ερυθρόλευξη διοίκηση τα "έχωνε" χοντρά στον Χάρη ήταν σφύριζε...

Ιδού και το ντοκουμέντο... 




Απίστευτο: Ο Χάρης Καρακατσούνης "πυροβολεί" την ΕΟΚ και ο αδελφός του είναι τεχνικός σύμβουλος στην Ομοσπονδία!!! (παιδιά να οργανωθούμε...) Reviewed by THE REFEREES on 2:02 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.