Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πάσχει ακυρότητας το έγγραφο της ΕΟΚ!!! (το εντόπισαν σωματεία και το ανέφεραν...)

 


Πάσχει ακυρότητας το έγγραφο της ΕΟΚ με αριθμό πρωτοκόλλου... 5952, το οποίο στάλθηκε στα σωματεία των εθνικών κατηγορών στις 3 Νοεμβρίου 2022. 

Η μεγάλη έκπληξη προέρχεται από την υπογραφή που βλέπετε στο κάτω μέρος και η οποία προέρχεται από τον γενικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Σβερκούνο. Από τον υπάλληλο, Κωνσταντίνο Σβερκούνο. 

Απουσιάζει, δηλαδή, η υπογραφή του γενικού γραμματέα, Νίκου Νικολόπουλου, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν δέχθηκε να βάλει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εν λόγω ζήτημα φέρεται να προκάλεσε τριβή εντός της ομοσπονδίας, ενώ σίγουρα προκάλεσε την αντίδραση των συλλόγων που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα. 

Κι αυτό, διότι το έγγραφο αναφέρει ότι απαγορεύονται δημόσιες τοποθετήσεις σε περίπτωση την οποία αδικηθεί μια ομάδα. Αλλιώς:

 

  1. Η ΚΕΔ θα σταματήσει τη διαδικασία απόδοσης της δικαιοοσύνης...


  2. Οι παράγοντες θα τιμωρηθούν, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας...  

Παράγοντες συλλόγων επικοινώνησαν με στελέχη της ΕΟΚ και διαμαρτυρήθηκαν αφενός, με το περιεχόμενο της επιστολής και αφετέρου, για το γεγονός της υπογραφής ενός υπαλλήλου της ΕΟΚ. Ακόμα κι αν πρόκειται για τον γενικό διευθυντή...

Δείτε το σχετικό έγγραφο...


Πάσχει ακυρότητας το έγγραφο της ΕΟΚ!!! (το εντόπισαν σωματεία και το ανέφεραν...) Reviewed by THE REFEREES on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.