Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ο Τάκης Θεοδωρικάκος; (η παρουσία στον πάγκο της Δάφνης δεν πέρασε απαρατήρητη...)

 


Η ενέργεια του Τάκη Θεοδωρικάκου, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, μπορεί να ξένισε πολλούς…

Σύμφωνα με το edimos.gr όχι, μόνο βρέθηκε στην αναμέτρηση της ΑΟ Δάφνης με τον Αργοναύτη, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με σχετικά άνεση, αλλά και κάθισε και στον πάγκο! 

Το κείμενο αναφέρει:

«Παρών» στη μεγάλη αναμέτρηση έδωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που έφερε… γούρι στους παίκτες των γηπεδούχων. Καθώς ο υπουργός διαθέτει την αμέριστη στήριξη της οικογένειας Κώστα Τζιβελέκα, που τόσα έχει διαχρονικά προσφέρει στο μπάσκετ. Ιδίως του Γιάννη Τζιβελέκα, ο οποίος είναι πρώτος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο αλλά και πρόεδρος του οργανισμού πολιτισμού αθλητισμού Δάφνης Υμηττού.  

Εννοείται βεβαίως ότι κάνουμε πλάκα και βέβαια, δεν πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό του Γιώργου Ελευθεριάδη, κομισάριου στο ματς, να θέσει τέτοιο θέμα. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος είναι άνθρωπος του αθλητισμου και δη του μπάσκετ, συν ότι ο γιος του είχε παίξει μπάσκετ και μάλιστα ήταν καλός παίκτης.


Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ αναμένεται να σαρώσει στο νότιο τομέα, όπου επίσης έχει δημιουργήσει σημαντική δυναμική η κόρη του πρώην υπουργού, του αείμνηστου Νίκου Γκελεστάθη, Ιωάννα, η οποία είναι από τις άφθαρτες υποψηφιότητες... Δύο προσωπικότητες που αξίζουν την ψήφο μας...


Δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ο Τάκης Θεοδωρικάκος; (η παρουσία στον πάγκο της Δάφνης δεν πέρασε απαρατήρητη...) Reviewed by THE REFEREES on 9:44 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.