Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι αποκαλύψεις στο Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός


Το μπλογκ είχε αποκαλύψει κάθε παρασκηνιακή λεπτομέρεια στο ντέρμπι Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός και ήρθε ο καιρός να δικαιωθεί...
Γράψαμε περί ατόμων με όχι λευκό ποινικό μητρώο που και αν διαβάσετε την ανακοίνωση του Αθηναϊκού θα καταλάβετε τι εννοούσαμε. Ο Χαρδαλιάς άλλωστε το είπε στους διαιτητές.
"Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο των απαράδεκτων δηλώσεών τους. Τιμούμε τον Παναθηναϊκό Α.Ο. για  όλα όσα έχει προσφέρει στο μπάσκετ αλλά και εν γένει στον αθλητισμό της χώρας μας και καλούμε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αχιλλέα Μαρκόπουλο με τη σοφία και την εμπειρία που διαθέτει να απομακρύνει, από τον τόσο ευαίσθητο χώρο του γυναικείου μπάσκετ, άτομα που φέρονται ως επιτελικά στελέχη και συνεργάτες του και που δεν διστάζουν να υβρίζουν, να τραμπουκίζουν, να προκαλούν και να δυναμιτίζουν (έρμαιο της οπαδικής τους λογικής) κάθε προσπάθεια ειρηνικής και αθλητικής αντιμετώπισης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας, σε κλίμα άμιλλας και αμοιβαίου σεβασμού. 
Καλούμε την ΕΟΚ να πάρει πρωτοβουλίες και να πάψει να ανέχεται λογικές ιδιότυπων τσαμπουκάδων “παραγόντων” που μετατρέπουν τον αθλητισμό σε χώρο εκτόνωσης οπαδικών συμπλεγματικών και ψυχολογικών τους απωθημένων".


Οι αποκαλύψεις στο Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός Reviewed by THE REFEREES on 4:06 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.