Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Ρήγας κέρδισε μια μάχη, όχι τον πόλεμο... (Ε, ρε γλέντια που θα έχουμε...)


Φεύγει ο Κώστας Ρήγας από την Ευρωλίγκα και δεν το καταλάβαμε; Μήπως χάσαμε επεισόδια; Ή μήπως πίεσε τους διαιτητές να ταχθούν υπέρ της αγοράς των γραφείων ώστε να μην χάσουν ορισμούς στην Ευρωλίγκα; Και γι’ αυτό κέρδισε την πρώτη μάχη, αλλά θα υπάρχουν κι άλλες…

Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα απ’ όλα αυτά που διαβάσαμε στο Sportdog και μας έκαναν εντύπωση όλα αυτά. Το σάιτ, που συμπεριλαμβάνεται στον όμιλο Gazzetta (για να μην ψάχνουν κάποιοι νυχτιάτικα), μας δίνει κάποια στοιχεία που ομολογουμένως δεν τα γνωρίζουμε.
Διαβάστε τι γράφει…
Το ευρύ κοινό δεν το έχει πάρει χαμπάρι, αλλά στους κύκλους της διαιτησίας μαίνεται πόλεμος χαρακωμάτων. Πρωταγωνιστής είναι ο Σύνδεσμος της Αθήνας, με τον Κώστα Ρήγα - υπεύθυνο της Ευρωλίγκα - να έχει ταχθεί στο πλευρό του Θόδωρου Βιδάλη!
Ο έψαξε και έμαθε από ρεπόρτερ που γνωρίζουν καλά τα θέματα της μπασκετικής διαιτησίας ότι πριν από ένα χρόνο ο Ρήγας εισηγήθηκε να φύγει ο Βιδάλης από την ΚΕΔ/ΕΣΚΑ, με πιο απλά λόγια την ΚΕΔ των πρωταθλημάτων της Αθήνας. Ηταν η εποχή που ο Ρήγας είχε γίνει σύμβουλος διαιτησίας της ΕΟΚ και ο λόγος του μετρούσε με το παραπάνω.
Από τότε οι συσχετισμοί άλλαξαν, ο Ρήγας έμεινε πάλι στην απέξω και έψαξε να βρει συμμάχους. Από την έρευνα που έκανα - έψαξα και δημοσιεύματα και καλούς φίλους που μυρίζουν τέτοια θέματα - πληροφορήθηκαν ότι πια είναι φίλος με τον Βιδάλη!
Τι είναι αυτό που έκανε τον Ρήγα να έχει αλλάξει τόσο πολύ απέναντι στον Βιδάλη; Μέχρι πριν από λίγο καιρό έλεγε πως είναι ντροπή για τον ΣΕΔΚΑ να έχει πρόεδρο τον Βιδάλη. Τώρα συντάσσεται μαζί του σε όλα τα θέματα. Ο σκύλος το ψάχνει και σύντομα θα έχει απαντήσεις, αν και έχει ήδη ενδείξεις. Σε λίγο καιρό δεν θα είναι υπεύθυνος διαιτησίας στην Ευρωλίγκα και πρέπει να ασχοληθεί με κάτι στην Ελλάδα.
Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση είχε αρχηγικές τάσεις, κοιτούσε περίεργα όποιον είχε αντίθετη γνώμη από το προεδρείο και φανέρωσε προς κάθε κατεύθυνση τις προθέσεις του. Είχε ως όπλο και το ότι στον Σύνεσμο της Αθήνας υπάρχουν πολλοί διεθνείς διαιτητές Ευρωλίγκα, που αν έλεγαν κουβέντα μπορεί να έχαναν ορισμούς(!).
Από την άλλη υπάρχουν και οι αντίπαλοι, που ετοιμάζουν - απ' ότι μαθαίνω - πολλές εκπλήξεις στην επόμενη Γενική Συνέλευση. Η αγορά γραφείων είναι η αφορμή της κόντρας, αλλά υπάρχουν κι άλλα πολλά που κρύβονται πίσω από τον εμφύλιο στην διαιτησία της Αθήνας. Τον πρώτο γύρο τον πήρε ο Ρήγας, αλλά δεν κέρδισε τον πόλεμο. Ήταν μια από τις μάχες.

http://www.sportdog.gr/article/140347/mainetai-o-polemos-sti-diaitisia-toy-mpasket
Ο Ρήγας κέρδισε μια μάχη, όχι τον πόλεμο... (Ε, ρε γλέντια που θα έχουμε...) Reviewed by THE REFEREES on 11:48 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.